Έτοιμος για νέο “τρίποντο” με Πιερικό ο Ολυμπιακός (pregame)

Ολυμπιακός Βόλου και Πιερικός ανοίγουν σήμερα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16.00 και διεξάγεται στον Αλμυρό, τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό στάδιο έχει κλείσει για έργα συντήρησης του χλοοτάπητα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και έτοιμοι να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους. Μπορεί να στερούνται την έδρας τους, ωστόσο, και στο ουδέτερο γήπεδο του Αλμυρού οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Ο Πιερικός, με τον Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο του, θέλει να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό, με την ομάδα της Κατερίνης, πάντως, να παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Πιερικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου εκτός έδρας, ενώ την 2η αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Αστέρα Ιτέας.

Από πλευράς Πιερικού θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στέφανος Κραγιόπουλος, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη, καθώς στο ματς με τον Αστέρα αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Τα πλάνα του Αμανατίδη
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, δίχως ο Περικλής Αμανατίδης να ανακοινώσει την αποστολή (αυτό θα γίνει σήμερα όταν και θα συγκεντρωθεί η ομάδα). Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τα Μετέωρα ίσως υπάρξει μία αλλαγή στο βασικό σχήμα, στη μεσαία γραμμή.

Οι παίκτες που θεωρούνται σίγουροι πως θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι είναι οι Γιακουμής κάτω από τα δοκάρια, Σάββας και Μπουτζίκος στα δύο άκρα της άμυνας, Λεάντρο ο ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ από εκεί και πέρα θα αγωνιστούν και οι Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Ζγκούρι, Σερτζίνιο, Σαχινίδης. Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Ρόκας, Νόνης, Σκοπελίτης.

Πολλοί Βολιώτες φίλαθλοι σήμερα στον Αλμυρό
Στον Αλμυρό αναμένεται να βρεθούν αύριο πολλοί Βολιώτες φίλαθλοι, με σκοπό να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα, στην προσπάθεια που θα καταβάλει για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» εξέδωσε ανακοίνωση, όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, στις 16:00, στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Σ.Φ.Κ. Πιερικό.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 7€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων τόσο με εισιτήρια διαρκείας όσο και με εισιτήρια αγώνα θα γίνει στο σύνολο της από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 14:30».

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Λευτέρη Βογιατζή και Δημήτρη Τίκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Μπεκιάρης “σφύριξε” φέτος το παιχνίδι της Νίκης με τον Θησέα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει δύο ματς του Ολυμπιακού Βόλου. Την περίοδο 2016-17 την αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό (22/1/2017), στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν νικήσει με 2-1 και πέρυσι (περίοδος 2017-18) το παιχνίδι με την Θήβα, επίσης στο Πανθεσσαλικό (5/11/2017) το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις