Με Ναουμίδη και Αλεξανδρή ο Αλμυρός στο ματς με Αχιλλέα Νεοκ.

Πολύ καλό είναι το ξεκίνημα του Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους «κυανόλευκους» να μετρούν μία νίκη στο γήπεδό τους (με Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1) και μία ισοπαλία στην Άμφισσα με τον τοπικό Φωκικό.

Αύριο Κυριακή ο Αλμυρός υποδέχεται στις 16.00 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρας, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ο Στέλιος Αρσένος υπολογίζει στις υπηρεσίες του στρατευμένου Γιώργου Ναουμίδη, ενώ διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος θα είναι και ο Στέλιος Αλεξανδρής, ο οποίος έχασε τα δύο πρώτα ματς λόγω τραυματισμού. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Λάμπος, Πάβλι Βανγκέλι, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κρανάς, Αντώνης Τζοβάρας, Βαγγέλης Τσιουρής, Κώστας Χατζής.

Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους εξέδωσε και η διοίκηση του ΓΣΑ, στην οποία τονίζεται ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας με τις εκδηλώσεις του. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ για ανέργους, γυναίκες και συνταξιούχους είναι 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις