Με Διαμαντόπουλο ο Θησέας κόντρα στον Αστέρα Ιτέας

Παίκτης του Θησέα είναι και επίσημα ο Μάρκος Διαμαντόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της Αγριάς και μάλιστα θα είναι στη διάθεση του Κώστα Παπαστεργίου για το αυριανό παιχνίδι (14/10, 16.00) με τον Αστέρα στην Ιτέα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία ως αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας ή αριστερό στόπερ.

Η αποστολή του Θησέα είναι δύσκολη, καθώς αντιμετωπίζει μια πολύ καλή ομάδα, παρότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μετρά μία εντός έδρας ήττα από τα Μετέωρα και μία ισοπαλία με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Αποστόλης Σφάκας, που την προηγούμενη αγωνιστική τραυματίστηκε (έσπασε η μύτη του). Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης και Χάρης Παπαϊωάννου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις