Ιορδανίδης: «Φέτος είναι η χρονιά μας»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM και στην εκπομπή «Ισορροπίες», φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ιορδανίδης. Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως θα παλέψει ακόμη περισσότερο για μία θέση στην ενδεκάδα αλλά το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Για το ματς με τον ΑΟ Σελλάνων ο Ιορδανίδης εξέφρασε την άποψη πως η τελική έκβασή του, εξαρτάται από την παρουσία της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Ιορδανίδη στον Blue Heart FM:

Για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν ξεκινά ως βασικός: «Δεν είναι κι ότι καλύτερο να μην παίζω, προβληματίζομαι και “δαγκώνομαι” σε εισαγωγικά, όμως, από τη στιγμή που ο προπονητής επιλέγει να μην ξεκινάω και να μπαίνω ως αλλαγή, θα κάνω υπομονή, θα διεκδικήσω θέση, και θα έρθει η ώρα να ξεκινήσω ως βασικός. Όμως η ομάδα πάει καλά κι είμαστε χαρούμενοι. Θα είμαι διπλά χαρούμενος, αν παίζω και κερδίζει και η ομάδα»

Για το ματς με τον ΑΟ Σελλάνων και τον βαθμό δυσκολίας του: «Τη δυσκολία του ματς τη δείχνουν και οι δύο νίκες που έχουν τα Σέλλανα. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Ξέρω κάποια παιδιά που έπαιζαν στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έχουμε αγωνιστεί ως αντίπαλοι, όπως τον Τζέκο και τον Μπιτέλη. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο ματς από τα προηγούμενα. Αν είμαστε εμείς καλά ως ομάδα, δε φοβόμαστε κανέναν. Σεβόμαστε τον αντίπαλο φυσικά, αλλά με το ρόστερ που έχουμε, αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει νομίζω ότι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για το πώς νιώθουν οι αντίπαλοι της Νίκης όταν παίζουν μαζί της: «Η Νίκη Βόλου, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι το φόβητρο, γιατί έχει μία βαριά φανέλα. Πιστεύω ότι μας σέβονται όλοι οι αντίπαλοι και μας φοβούνται κι εμάς και τον Ολυμπιακό, γιατί ξέρουν ότι δεν αξίζουμε να είμαστε σ’ αυτήν την κατηγορία. Είναι ένα κίνητρο γι’ αυτούς, όταν παίζουν με ομάδες, όπως η Νίκη, λόγω δυναμικής που το βλέπουν ακόμη και στην κερκίδα και καταλαβαίνουν ότι παίζουν με μία μεγάλη ομάδα. Στη Στυλίδα ήρθαν 400 φίλαθλοι».

Για την κατάσταση στο “Π. Μαγουλάς”, όπου έκαναν προπόνηση την Παρασκευή και πόσο επηρεάζεται: «Ο αγωνιστικός χώρος στο Π. Μαγουλάς δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πρέπει να κάνουμε την προπόνησή μας κανονικά. Σίγουρα μας επηρεάζει αρνητικά και ειδικά έναν ποιοτικό παίκτη, αλλά έχω ακούσει ότι το γήπεδο που θα παίξουμε με τα Σέλλανα είναι παρόμοιο με το “Π. Μαγουλάς”. Οπότε έχει κι ένα θετικό, γιατί θα πρέπει να συνηθίσουμε σε τέτοια γήπεδα, καθώς καμία ομάδα δεν έχει Πανθεσσαλικό. Επηρεάζει αρνητικά έναν ποδοσφαιριστή ο κακός αγωνιστικός χώρος, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε και αυτές τις συνθήκες. Γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να ξεφύγουμε απ’ αυτήν την κατηγορία και πιστεύω πως φέτος θα το κάνουμε, γιατί φέτος είναι η χρονιά μας».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο κι έχουν ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας της ομάδας. Έχει γίνει πολύ πιο ποιοτική ομάδα. Σε κάθε θέση υπάρχουν δύο και τρεις ισάξιοι ποδοσφαιριστές, οπότε η ομάδα διαθέτει και βάθος. Αυτό είναι ένα συν για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Υπάρχουν παίκτες, για να αναπληρώσουν το κενό του οποιουδήποτε ενδεκαδάτου».

Για το δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα: «Δεν με προβληματίζει το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, γιατί είμαστε αθλητική και γυμνασμένη ομάδα. Είναι επιβάρυνση βέβαια, αλλά με τη σωστή αποκατάσταση και τη δουλειά που θα κάνουμε, δε θα έχουμε πρόβλημα. Ίσα-ίσα είναι καλό για τον παίκτη καθώς μπορεί να κουράζεται αλλά θα αποκτήσει ρυθμό.  Γιατί μέσα από τα παιχνίδια ένας ποδοσφαιριστής βρίσκει ρυθμό».

Για τις διαφορές στη λειτουργία της ομάδας σε σχέση με πέρσι: «Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές. Βέβαια ο πρόεδρος, ο Νίκος Ιμεράι, με τους παίκτες που έχει φέρει, έχει ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη. Βάσει οργάνωσης είμαστε καλά. Όταν έχεις ένα Πανθεσσαλικό για την προπόνησή σου, νιώθεις ποδοσφαιριστής. Έχουμε πράγματα που δε βλέπουμε σε πολλές ομάδες. Το φαγητό μας στο εστιατόριο της ομάδας, χώρους αναψυχής. Οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν τρομερό αγώνα ώστε να μην μας λείπει κάτι. Αν πει κάποιος ότι μας λείπει κάτι, θα είμαστε αχάριστοι. Δόξα τω θεό τα έχουμε όλα».

Για τις διαφορές Μπούις με Κούτση: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Η καλύτερη φιλοσοφία είναι αυτή που κερδίζει. Όταν κερδίζεις, είναι όλα καλά και δε μετράει τι προπόνηση κάνεις. Δεν έχουν τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού οι δυο τους, αλλά δεν έχουν και μεγάλες διαφορές».

Για τη ζωή του στον Βόλο: «Γουστάρω να είμαι στην ομάδα και ο Βόλος μ’ αρέσει πολύ ως πόλη. Ήταν ένα συν αυτό, για να ανανεώσω το καλοκαίρι τόσο γρήγορα. Περνάω πολύ καλά στον Βόλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις