Ανατροπή στο σκορ και κορυφή για Αία… με 3Χ3

Σπουδαίο αποτέλεσμα και τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αίαντα, που επικράτησε στην έδρα του επί του Διαγόρα με 3-1, κάνοντας ανατροπή σκορ στο β’ ημίχρονο, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί από το α΄ 45λεπτο. Μπλακ άουτ υπέστησαν οι παίκτες του Διαγόρα, που δέχτηκαν τρια γκολ σε οκτώ λεπτά και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν…

Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του αγώνα, ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν νευρικοί και μη έχοντας την ηρεμία να αποδώσουν καλό  ποδόσφαιρο.

Σημαντική αποδείχθηκε για την ομάδα του Αίαντα η είσοδος του Τσόγκα στον αγωνιστικό χώρο (στο 35’ λόγω τραυματισμού του Κωστούλα),  παρουσία που έδωσε στην ομάδα της Σούρπης την ώθηση που ως τότε δεν είχε.

Σημαντική η παρουσία και του Χειλά, στο δεύτερο ημίχρονο, που πέρασε επίσης ως αλλαγή και βοήθησε πολύ την ομάδα της Σούρπης, οδηγώντας την στην ανατροπή του σκορ και την τελική νίκη.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του αγώνα, στο 38’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ που σημείωσε ο Νίκος Βουραζέρης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κουρούμαλου στο πρώτο δοκάρι. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο,  στο “μαγικό” οκτάλεπτο των γηπεδούχων, που αποδείχτηκε καταστροφικό για τους φιλοξενούμενους, ο Χειλάς κέρδισε  πέναλτι (70’) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαβριάς και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 74’ ο Μπιρτσάι έκανε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, εκεί ο Γιάννης Αραπίτσας υποδειγματικά κατέβασε την μπάλα με το στήθος και πλάσαρε στη γωνία κάνοντας το 2-1, για να έρθουμε στο 78’ και το τελικό 3-1 με εκτέλεση κόρνερ από τον Μπιρτσάι και κεφαλιά του Κατσαβριά, που πέτυχε ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι μόλις στο 7ο λεπτό είδαν αν ακυρώνεται γκολ ως οφσάιντ, από κεφαλιά του Κατσαβριά  μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωστούλα, ενώ και στο 82’ ακυρώθηκε γκολ του Αραπίτσα και πάλι για οφσάιντ. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση ήταν απόλυτα κατηγορηματικοί, πως ο παίκτης τους δεν ήταν εκτεθειμένος.

Τέλος, στο 89’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για  αντιαθλητικό μαρκάρισμα, αποβλήθηκε ο Χειλάς.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης (46’ Χειλάς), Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Μιχόπουλος, Τσιάτσιος (78’ Χριστέλος), Μπριτσάι, Κωστούλας (35’ λ. τρ. Τσόγκας), Μακανίκας, Αραπίτσας, Αθ. Κατσαβριάς (86’ Ξηροκώστας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Κατραμπούζης,  Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς (73’ Γκαραλιάγκος), Ιωάννου, Σπ. Καραπλιάγκος (83’ Καλιακούδας), Κουβελάς, Καραμανλής, Γουτούλης (55’ Βαλωτής), Τζόλας, Κουρούμαλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις