Το απόλυτο νικών η Ακρόπολη, πέρασε από τους Μυρμηδόνες

Σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα, με γρήγορο ρυθμό και πολλές  ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Ακρόπολη ήταν αυτή που επικράτησε των Μυρμιδόνων (0-2) κι έφυγε από τον Πλάτανο με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, στις ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Από πολύ νωρίς προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ακτσιαλή που σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο,έχοντας “ασίστμαν” τον Μερμίγγη και σκόρερ το Μίλτο και στις δυο περιπτώσεις.

Την επιθετική τους δυστοκία πλήρωσαν για μία ακόμη φορά οι γηπεδούχοι,  που δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, σε κάποια από τις ευκαιρίες που εκείνοι δημιούργησαν.

Το 1-0 έγινε στο 9ο λεπτό με γκολ του Μίλτου, μετά από ενέργεια του Μερμίγγη στην οποία μεσολάβησε και Αντωνίου, πριν η μπάλα καταλήξει  στον σκόρερ. Σ΄αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα τους, ισχυριζόμενοι ότι ενώ αυτός βρισκόταν στο έδαφος,  ο Αντωνίου τον πάτησε, θέτοντας τον ουσιαστικά εκτός από την εξέλιξη της φάσης.

Το 0-2 σημειώθηκε στο 52’, όταν και πάλι ο Μερμίγγης έκανε ατομική ενέργεια,  γύρισε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου με πλασέ και πάλι ο Μίλτος, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος τις ευκαιρίες έχασαν οι Ακρίβος και Κλουκουτάρας, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Μπούρχας, Πιπινής και Τσαλιαγκός δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Από την άλλη πλευρά Κατής, Αντωνίου, Μερμίγγης κι Αξιώτης θα μπορούσαν να έχουν ανεβάσει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ για τους φιλοξενούμενους.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογιωργάκης, Κοντοβάς, Αράπης, Μακρής (75’ Πιπινής), Μάντζαρης (70’ λ. τρ. Τσαλιαγκός), Τετριμίδας (20’ λ. τρ Κ. Μπίνας), Φαράντος, Ναούμ, Κλουκουτάρας, Ακριβός, Ν. Μπίνας (50’ Δ .Μπούρχας),

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Τσούτσας, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας, Χάνος, Κατής, Κόκκας (82 Κουτλουμπάσης), Μίλτος ( 65’ Στ. Αξιώτης), Μερμίγγης (80’ Τσαπέρος), Ν. Αντωνίου (70’ Παγώνης),

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις