ΒΙΝΤΕΟ: Η Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακός Β.- Πιερικός

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου  που ακολούθησε την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου- Πιερικός (5-1), η οποία διεξήχθη στο γήπεδο Αλμυρού.

Ο  τεχνικός των “ερυθρολεύκων” Περικλής Αμανατίδης  και ο σκόρερ των δύο από τα πέντε τέρματα, Κωνσταντίνος Φλίγκος, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου,  την ώρα που κανείς από τη φιλοξενούμενη- ιστορική ομάδα του Πιερικού δεν παρουσιάστηκε, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση,  πολύ περισσότερο αν αναλογιστεί κάποιος, ότι το περσινό αντίστοιχο διάστημα ο Μιχάλης Ζιώγας ήταν προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και συνεργάζονταν καθημερινά με τους ανθρώπους του Τύπου που  μάταια τον περίμεναν για τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Αναφορικά με το όσα ειπώθηκαν, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις ο προπονητής των “γηπεδούχων” εκτός από την καθιερωμένη ανάλυση του παιχνιδιού  μίλησε και για το αν του άρεσε το ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα του, για τις απουσίες ποδοσφαιριστών που θεωρούνται βασικοί, για το αν χρειάστηκε χρόνο η ομάδα του προκειμένου να προσαρμοστεί στον “αγνωστο”  αγωνιστικό χώρο, για το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε “εντός” έδρας χωρίς προπόνηση πριν την αναμέτρηση. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Αλμυρού που παραχώρησαν το γήπεδο σε πολύ καλή κατάσταση κι έκαναν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα να νιώσει σαν το σπίτι της.

Σε αντίστοιχο  μοτίβο και οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φλίγκου που σκόραρε δύο φορές  και σε διαφορετικές αποστροφές του λόγου του- πέρα από το σχόλιο του για το παιχνίδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί-  τόνισε το πόσο καλά είχε περάσει την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα του Αλμυρού και την εξαιρετική συμπεριφορά που είχαν οι παράγοντες της ομάδας, προς το πρόσωπό του όταν αγωνιζόταν εκεί. Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Αναλυτικά τα κείμενα των δηλώσεων:
Π. Αμανατίδης: Στα εμπόδια που δημιουργούνται, ο Ολυμπιακός Β. απαντά στο…
Κ. Φλίγκος: Σ’ όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε το κάνουμε έδρα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις