Σ. Αρσένος: Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου

Στον Γ.Σ. Αλμυρού δεν υποτιμούν τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τον οποίο υποδέχονται σήμερα στις 16.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», αλλά πιστεύουν ότι από την δική τους απόδοση θα κριθεί η έκβαση του αγώνα. Ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με μία ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας και θα θέλει να ρεφάρει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Όμως θεωρώ ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Φυσικά κάθε παιχνίδι της κατηγορίας εμπεριέχει κινδύνους, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μου. Αν παρουσιάσουν στο γήπεδο τις πραγματικές τους δυνατότητες τότε σαφώς και θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Ο Βολιώτης προπονητής δεν παρέλειψε να ζητήσει από το φίλαθλο κοινό του Αλμυρού να δώσει μαζικό «παρών» στις κερκίδες: «Στην προσπάθειά μας κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, περιμένουμε ότι θα έχουμε δίπλα μας και τον κόσμο του Αλμυρού. Με τις εκδηλώσεις του μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Οι φίλαθλοι που ταξίδεψαν την περασμένη Κυριακή στην Άμφισσα μας βοήθησαν πολύ και τους ευχαριστούμε. Τώρα που παίζουμε στην έδρα μας πιστεύω ότι θα έχουμε τη στήριξη εκατοντάδων θεατών, κάτι που χρειάζεται και αξίζει αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις