Χωρίς προβλήματα ο ΑΟ Σελλάνων με Νίκη (η αποστολή)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα θα δώσει το απόγευμα της Κυριακής (14/10) ο ΑΟ Σελλάνων, καθώς θα υποδεχτεί στο νέο γήπεδο Παλαμά την ισχυρή Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και φίλοι της ομάδας περιμένουν πως και πως αυτό το σπουδαίο παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής.

Άλλωστε, οι δύο ομάδες είναι οι μόνες μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου που μετρούν το απόλυτο (2Χ2).

Οι “κυανόλευκοι” γνωρίζουν καλά πως το ματς αναμένεται αρκετά δύσκολο, μιας και κοντραριστούν με ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Πάντως στο “στρατόπεδο” του ΑΟΣ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως αν πιάσει η ομάδα καλή απόδοση, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Είναι από τα ματς που το πάθος και η δύναμη παίζουν καταλυτικό ρόλο.

Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι ο σύλλογος του Προαστίου θα έχει δίπλα του τον 12ο παίκτη του, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο Παλαμά.

Αρκετοί είναι και οι φίλοι της Νίκης που θα ταξιδέψουν από τον γειτονικό Βόλο, για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, πλην ενός αυτό του Αντρέα Χατζή που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός αποστολής.

Από κει και πέρα, στα θετικά λογίζεται η επιστροφή του Γιώργου Μπιτέλη που δείχνει πανέτοιμος για αυτή την μεγάλη μάχη.

Ο νεαρός Κατερινιώτης τεχνικός θα έχει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, ενώ θα ανακοινώσει την 18άδα λίγο πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά:

Παπαδόπουλος, Ράντος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Τσιρογιάννης, Μπούσδρας, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Πατσαρούχας, Μπακρατσάς, Παπαδημητρίου, Κόκκινος, Κοντός, Τζέκος, Υφαντής, Μπαλτάς, Κουτλής, Γιαγιάκος, Μανασής.

ΠΗΓΗ: karditsasport

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις