Ακτσιαλής: Εκλογές για να δοθεί τέλος στο αδιέξοδο της ΕΠΣΘ

Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΘ που συγκάλεσε ο κ. Πάσχος, το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, κ. Αντώνης Ακτσιαλής με ανακοίνωσή του τονίζει την πάγια θέση του που είναι η προκήρυξη εκλογών στην ΕΠΣΘ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ακτσιαλή:…

«Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των συνεργατών μου, βρέθηκα στα γραφεία της ΕΠΣΘ για την υποτιθέμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. που συγκάλεσε ο κ. Πάσχος. Σκοπός της παρουσίας μου θα ήταν η πρόταση για σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. για διενέργεια εκλογών και τίποτε άλλο. Βέβαια σε αυτό με πρόλαβε ένα πλήθος 50 και πλέον ατόμων του τοπικού ποδοσφαίρου που αποδοκίμασαν τα έξι μέλη του Δ.Σ. απαιτώντας παράλληλα άμεσες εκλογές για να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ΕΠΣΘ.
Το συμβούλιο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε γιατί τα γραφεία της Ενώσεως ήταν κλειστά και η ομάδα των έξι ανακοίνωσε πως θα γίνει σε χώρο κοντινού ξενοδοχείου στο οποίο αρνήθηκα να παραστώ. Δήλωσα στον κ. Πάσχο πως δεν δικαιούται να συγκαλεί συμβούλιο στέλνοντας έγγραφα χωρίς σφραγίδα της ΕΠΣΘ και να κρατάει πρακτικά σε απλά χαρτιά κι όχι στο βιβλίο πρακτικών, χαρτιά που μάλιστα ανά πάσα στιγμή μπορεί να πετάξει ή να αλλοιώσει το περιεχόμενό τους.
Επίσης τον ενημέρωσα ότι πάγια θέση δική μου, των συνεργατών μου, των ανθρώπων της ΕΠΟ, αλλά και 30 τουλάχιστον σωματείων που υπέγραψαν σχετική αίτηση, είναι η λύση των εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις