«Στη φόρα» το video της επίθεσης του Αρντά Τουράν σε τραγουδιστή αφότου… την έπεσε στη γυναίκα του!

Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση φέρνει τον Αρντά Τουράν το video που κυκλοφόρησε σε τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως είναι γνωστό, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, όταν φλέρταρε μεθυσμένος τη γυναίκα του γνωστού Τούρκου τραγουδιστή, Μπερκάι.

Το χειρότερο ωστόσο δεν ήταν αυτό, αλλά ότι ακολούθησε το ζευγάρι όταν ο Μπερκάι πήρε τη σύζυγό του και αποχώρησαν και του έσπασε τη μύτη με γροθιά.

Μπορεί λοιπόν στη συνέχεια να εμφανίστηκε μετανιωμένος (πηγαίνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο με ένα πιστόλι και ζητώντας από τη γυναίκα του Μπερκάι να τον σκοτώσει με αυτό) ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι βρίσκεται για τα καλά μπλεγμένος.

Διότι την ώρα που η σύζυγός του βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο ίδιος διαψεύδει ότι τα γεγονότα έχουν γίνει όπως παρουσιάστηκαν, δόθηκε στη δημοσιότητα video που δεν δικαιώνει τους ισχυρισμούς που ανέπτυξε στα social media:

«Δεν έχω μιλήσει με καμία γυναίκα εκείνο το βράδυ σ’ αυτό το μέρος. Όλα είναι ψέματα. Θα μιλήσω με τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση της Μπασακσεχίρ προκειμένου να ζητήσω συγγνώμη και να τα ξεκαθαρίσω όλα. Η σύζυγός μου είναι έγκυος οκτώμιση μηνών και είμαι πολύ στεναχωρημένος για εκείνη.

Δεν έπρεπε να φύγω, αφήνοντας τη μόνη στο σπίτι. Όμως όλο αυτό είναι μια δυσφήμιση εναντίον μου. Δε με αφορά, γιατί όλα είναι ψέματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι εγώ ξέρω την αλήθεια. Γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος, ζητώ συγγνώμη στη γυναίκα μου».


sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις