«Πέταξε» βαθμούς στον Παλαμά η Νίκη (photos)

Η Νίκη Βόλου δεν πήρε το «τρίποντο» στο δημοτικό γήπεδο του Παλαμά, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1 με τον Α.Ο. Σελλάνων για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η Βολιώτικη ομάδα σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, όπου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και τελικά το πλήρωσε.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη καλή φάση, που τους παρουσιάστηκε, να πάρουν κεφάλι το σκορ με τον Κόκκινο (21′), ενώ η Νίκη αν και ισοφάρισε στο 78’ με τον Ταβάρες, τελικά δεν κατάφερε στα περίπου 15λεπτά (σ.σ. μαζί με τον επιπλέον χρόνο), που απέμειναν να φύγει νικήτρια από την Καρδίτσα.
Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να αύξησαν την τελική συγκομιδή των βαθμών τους, φτάνοντας αισίως τους 7, όμως, δεν βρίσκονται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Συνολικά, η  Νίκη Βόλου έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στις αντίπαλες εστίες 10 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί μόλις 2, δείχνοντας ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Καρδίτσα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

Πώς παρατάχθηκε η Νίκη Βόλου
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιώργος Κούτσης, παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Θέση κάτω από τα δοκάρια της εστίας της Νίκης πήρε ο Αποστολίδης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μετούσι και το αριστερό ο Παπαδόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Καντούτσης και Καρτσαμπάς. Κεντρικοί μέσοι ήταν οι Ρόβας και Μέτσε, έχοντας μπροστά τους σε ρόλο «δεκαριού» τον Φάμπιο. Στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν ο Κέρι από τη δεξιά πλευρά και ο Μακενγκό από την αριστερή πλευρά. Τέλος, κεντρικός επιθετικός ήταν ο Βουκομάνοβιτς.

Πώς παρατάχθηκε ο Α.Ο. Σελλάνων
Ο προπονητής των γηπεδούχων,  Αλέξανδρος Κούρτογλου, προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Παπαδόπουλος. Στην άμυνα ξεκίνησαν από δεξιά προς αριστερά οι Παπαγεωργίου, Αρχοντής, Μπούσδρας και Τζάνης. Το κεντρικό δίδυμο της μεσαίας γραμμής αποτέλεσαν οι Χαϊδιάρης και Μπιτέλης, ενώ κεντρικός επιθετικός μέσος ήταν ο Κοντός, που είχε δίπλα του στα άκρα τους Τσιρογιάννη (δεξιά) και Κόκκινο (αριστερά). Επίσης, για την κορυφή της επίθεσης προτιμήθηκε ο Τζέκος.

Ο Κόκκινος «πάγωσε» τη Νίκη
Μόλις στο 4’ ο Κέρι προσπάθησε να νικήσει τον Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Σελλάνων κατάφερε να διώξει τη μπάλα από το δεξιό «παραθυράκι» της εστίας του σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βουκομάνοβιτς σούταρε, με τον Παπαδόπουλο να λέει και πάλι «όχι», αποκρούοντας σωτήρια τη μπάλα.
Στο 20’ ο Βουκομάνοβιτς βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε από κοντά, κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό, η Νίκη «πλήρωσε» την αδυναμία της να τελειώσει σωστά της φάσεις που δημιούργησε στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Κοντός έβγαλε μια σπάνιας ομορφιάς μπαλιά στον Κόκκινο και εκείνος με άψογο κοντινό τελείωμα, νίκησε τον Αποστολίδη και άνοιξε το σκορ, 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Στο 31’ ο Αποστολίδης μπλόκαρε εύκολα την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κοντού, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καρτσαμπάς αναγκάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον Παπαδήμα, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο θώρακα. Στο 34’ ο Παπαδόπουλος δοκίμασε με δύο κοντινά σουτ να νικήσει τον πορτιέρο των γηπεδούχων, όμως, η πρώτη προσπάθειά του αποκρούστηκε, ενώ η δεύτερη κατέληξε άουτ.
Στην τελευταία καλή προσπάθεια του πρώτου μέρους, ο Κέρι σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο, διατηρώντας ανέπαφη τη εστία του και στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

Απάντησε με Ταβάρες η Νίκη
Πέντε λεπτά από την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, ο Κέρι εκτέλεσε το φάουλ, με τον Παπαδόπουλο να πέφτει στην αριστερή γωνία της εστίας του και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ. Στο 53’ το μακρινό σουτ του Τσιρογιάννη κατέληξε άουτ, ενώ στο 59’ η εκτέλεση φάουλ του ίδιου αποκρούστηκε από τον Αποστολίδη, που παραχώρησε κόρνερ στους γηπεδούχους.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Τσιρογιάννης εκτέλεσε το φάουλ από την αριστερή πλευρά, με τον Τζέκο να παίρνει την κεφαλιά από κοντά και να στέλνει τη μπάλα στο σώμα του Κόκκινου, πριν φύγει άουτ. Στο 63’ το μακρινό σουτ του Ταβάρες σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου, πριν καταλήξει εκτός εστίας.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζέκος δοκίμασε το σουτ από απόσταση, αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε με ευκολία. Στο 71’ ο Κέρι προσπάθησε να απειλήσει τον Παπαδόπουλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 78’ ο Ταβάρες έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1), σουτάροντας από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του Παπαδόπουλου και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.
Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, ο Κέρι εκτέλεσε το φάουλ στην καρδιά της άμυνας του Α.Ο. Σελλάνων, με τον Μακενγκό να πιάνει την  κεφαλιά από κοντά και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Έτσι, το 1-1 παρέμεινε και η Νίκη Βόλου έφυγε από την Καρδίτσα με τον ένα βαθμό.

«Νίκη ολέ, ολέ…» και στον Παλαμά

Οι φίλοι της Νίκης Βόλου ταξίδεψαν μέχρι την Καρδίτσα και έδωσαν κατά δεκάδες το «παρών» στο δημοτικό γήπεδο Παλαμά. Οι φίλαθλοι των «κυανόλευκων» θέλησαν να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Κούτση, με την παρουσία τους και τη φωνή τους, τραγουδώντας τα αγαπημένα τους συνθήματα.

Κίτρινη
: 58’ Καντούτσης, 60’ Μετούσι, 92’ Ρόβας-89’ Μπούσδρας.
Σκόρερ
: 21’ Κόκκινος-78’ Ταβάρες.
Διαιτητής
: Μελτζανίδης (Ημαθίας).
Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χαϊδιάρης, Τσιρογιάννης (92’ Κούρκουλας), Μπιτέλης (82’ Θεοδωρόπουλος), Τζέκος, Κοντός (72’ Υφαντής), Κόκκινος (87’ Πατσαρούχας).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι (85’ Ντινιωτάκης), Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς (33’ λ.τρ. Παπαδήμας), Ρόβας, Μέτσε, Κέρι, Μακενγκό (58’ Ιορδανίδης), Φάμπιο, Βουκομάνοβιτς (86’ Αναστασίου).




Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις