Κούτσης: Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας (video)

Φανερά στεναχωρημένος ήταν ο Γιώργος Κούτσης μετά το τέλος του αγώνα στον Παλαμά όπου η ομάδα του άφησε δύο βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό που τελικά πήρε.

Αναλυτικά:

«Πράγματι αφήσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς, θεωρώ όμως ότι στο παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου. Είχαμε τουλάχιστον 4-5 κλασικές ευκαιρίες ιδίως στην αρχή του παιχνιδιού, που μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά. Θα μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ σε 2-3 περιπτώσεις και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, σε μια ανυποψίαστη πραγματικά φάση έχοντας μόνο μία τελική στο ημίχρονο ο αντίπαλος.  Αυτό τον βοήθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Εμείς πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροχή μας κι εκεί ήταν καθολική. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, καταφέραμε μόνο να ισοφαρίσουμε. Θα ήθελα να πω πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο  και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον παράγοντα τύχη και το γεγονός πως η ομάδα για δεύτερη φορά φέτος μένει πίσω στο σκορ

«Μπορούμε να προφασιστούμε και να πούμε διάφορες δικαιολογίες, άλλοι μπορούν να το πουν τύχη, άλλοι μπορούν να το πουν ανικανότητα, άλλοι μπορούν να το πουν έλλειψη συγκέντρωσης, όλα αυτά όμως μας αφήνουν μια πικρία που έχουμε αυτή τη στιγμή γιατί η προσπάθεια των παιδιών ήταν μεγάλη».

Για την αποτελεσματικότητα που δεν δείχνει η ομάδα σπαταλώντας ευκαιρίες

«Εξυπακούεται ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο την αποτελεσματικότητα, την οποία δεν δείξαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πρέπει να μάθουμε και τη μία ευκαιρία που μας παρουσιάζεται για γίνεται τέρμα. Το ποδόσφαιρο παίζεται σε γκολ, όποιος βάζει τα πιο πολλά κερδίζει και το παιχνίδι. Θα πω άλλη μια φορά δυστυχώς υπήρχε ή έλλειψη συγκέντρωσης ή αυτοπεποίθησης μέσα στη μεγάλη περιοχή να μπορέσουμε να πετύχουμε και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις