Χωρίς δυσκολευτεί η Δήμητρα… κέρασε “τεσσάρα” τον Ηρακλή

Το σκορ της ημέρας πέτυχε η Δήμητρα Ευξεινούπολης,  επικρατώντας στην έδρα της επί του αδύναμου Ηρακλή με 4-0. Αυτή ήταν  η δεύτερη εντός έδρας νίκη για τη Δήμητρα, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους και μάλιστα πολύ νωρίς,  τρία τέρματα πέτυχαν στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ανδρωνά,  που είχε στη σύνθεση της ομάδας του και πολλούς νεαρούς, με έναν από αυτούς, τον Ξηροκώστα, να σκοράρει δυο φορές.

Από την άλλη πλευρά μόλις δώδεκα παίκτες είχε στη διάθεσή του ο Νίκος Σπυριδάκης, ο οποίος χρησιμοποίησε και τρεις 15χρονους.

Το σκορ άνοιξε στο 10’  από πλασέ του Νίκου Βούλγαρη μέσα από τη μικρή περιοχή,  ενώ στο 20’, στην κατάληξη πολύ ωραίου συνδυασμού, η μπάλα έφτασε στο Θωμαΐδη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Από κει και πέρα υπήρξαν κάποιες ακόμη ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου

Με την έναρξη του β’ μέρους (54’), ο 19χρονος Χονδρογιάννης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0,  για να έχουμε το 3-0 στο 65’, με πλασέ μετά από τετ α τετ του  18χρονου Ξηροκώστα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 69’ πέτυχε το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης, όταν πέρασε δύο αντιπάλους και από τα 30 μέτρα δοκίμασε σουτ, που έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας, γράφοντας το 4-0, με εξαιρετικό τρόπο.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Κυριάκος, Μπαράκο (75’ Γουριώτης), Παυλίδης, Στεφανής (65’ Μπιρμπίλης), Τσάτσος, Φούκης, Θωμαΐδης (62’ Ζαντιώτης), Χονδρογιάννης, Ν. Βούλγαρης (50’ λ. τρ. Αραπίτσας), Ξηροκώστας
ΗΡΑΚΛΗΣ Β: Βλαχόπουλος, Γκίκας (22’ Σαββίδης), Αχ. Δαμάσκος, Μακρής, Βλαχάβας, Γκάγκας, Ευαγγέλου, Ίμπρα, Μούτσα, Πετρόπουλος, Χρ. Δαμάσκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις