Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Β.

Προσπάθησε ο Ολυμπιακός Β., αλλά δεν κατάφερε ν’ αποφύγει την ήττα από την ισχυρή ομάδα των Ικάρων στα Τρίκαλα με 85-66 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» που είναι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ήταν ανταγωνιστικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά «έμειναν από δυνάμεις» στην τέταρτη περίοδο, οπότε οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά κι έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στη 12αδα του Ολυμπιακού Β. συμπεριλήφθηκαν και τρεις παίκτες της παιδικής ομάδας (Ιωνάς, Παπαιωάννου, Μουστάκας), γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία που δίνεται στην αξιοποίηση των παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Καλύτεροι από τον Ολυμπιακό ήταν οι Στύλλας, Μπουσκολίτης και από τους Ίκαρους οι Βλάχος και Φούντας

Δεκάλεπτα: 18-17, 46-36, 61-52, 85-66

Διαιτητές Παζώλης, Κοντογιάννης

Ικαροι Τρικάλων (Μητσιάδης): Κολότσιος Α. 8, Μέξης 8, Βλάχος 19, Κολότσιος Β., Αργύρης 6, Χατζής 4, Ντούρβας 3, Τζιοβάρας 3, Μούμογλου 11, Φούντας 23, Μπαρμπαρούσης, Στάνκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γκουγκουτούδης): Στύλλας 12, Παπαιωάννου, Μουστάκας, Ίλτσογλου 3 (1), Κυριακόπουλος 12, Ιωνάς, Μπόγδανος 17, Μπουσκολίτης 15 (3), Σκαμάγκας, Αναστασόπουλος 2, Χαρχαρής, Λουλούδης 5

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις