“Διπλό” στο Κιούπι για την Αγ. Παρασκευή, με 0-2 το Μαγνησιακό

Παιχνίδι με λιγοστές φάσεις έγινε στο Κιούπι και φάνηκε από την αρχή ότι όποιος ήταν πιο εύστοχος θα κέρδιζε. Η Αγία Παρασκευή ήταν πιο εύστοχη,   μετέτρεψε σε γκολ τις δικές της ευκαιρίες και πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη (0-2),  απέναντι στον Μαγνησιακό που έκανε πρεμιέρα στην έδρα του (είχε αναβληθεί το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τη Σκιάθο).

Μεγάλη ένταση υπήρξε μετά το 80’, με το Βασίλη Πανόπουλο και τους διαιτητές,  με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο του ο προπονητής του Μαγνησιακού. Η ένταση κορυφώθηκε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όταν οι παράγοντες των γηπεδούχων θεώρησαν ότι η όλη συμπεριφορά των διαιτητών ήταν “αλλοπρόσαλλη” και αυτό δεν είχε να κάνει με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Με  παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Δανιλοπούλου για διαμαρτυρία στον επόπτη.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, αυτό άνοιξε στο 20’ όταν ο Κατσαγεωργίου έκανε την προσπάθεια από αριστερά κι έσπασε τη μπάλα στον επερχόμενο Ρουσσά, που πλάσαρε εύστοχα.

Το 0-2 έγινε στο 60’ και πάλι από ασίστ του Κατσαγεωργίου, που έβγαλε κάθετη στον Σιόβα αυτή τη φορά.

Για τους γηπεδούχους χάθηκαν ευκαιρίες με τους Δανιλόπουλο, Ζηνούνη και Τσιάνο, που σούταραν άστοχα από καλές θέσεις στο α’ μέρος, κάτι που έγινε και με τον Μπαλά στο β΄ημίχρονο, σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας αυτή τη φορά.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Τσένα (70′ Μυλωνάς), Γκέρτσος, Κατσίφας, Βασιλείου, Μαγιόγλου (72’ Χριστοδούλου), Δανιλόπουλος, Οικονόμου, Θεοδωρόπουλος (78’ Μπαλάς), Ζενούνης, Ξένος.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Ιωακειμίδης, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Κουσκουρίδας, Τσίλογλου, Κατσαγεωργίου (88’ Παναγούλας), Πάσα (82’ Ούσλης) Ρουσσάς (88’ Αναστασιάδης), Σιόβας, Χρόνης (80’ Μπαλντούμης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις