Καλύτερος ο Ρήγας, δίκαιη νίκη επί της Αγ. Άννας

Συνολικά καλύτερος ο Ρήγας, πήρε μία δίκαιη νίκη στο Βελεστίνο επί της Αγίας Άννας με 2-1. Από πολύ νωρίς άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι,  με πέναλτι ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Καθαρά με αμυντικό προσανατολισμό  και ενισχυμένο κέντρο παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι,  με τον προπονητή Νίκο Αθανασιάδη να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Πολλές ευκαιρίες δημιουργούσαν γηπεδούχοι, οι  οποίοι ήταν χαρακτηριστικά άστοχοι σε κάποιες από αυτές.

Το σκορ άνοιξε, μόλις στο 4’, όταν ο Γάρος έκανε τη σέντρα κι ο Σέττος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε με σωστό καταλογισμό πέναλτι, στο 18’, όταν ο Σερ.  Τσιουρέλης έκανε το σουτ, ο Καρλιάμπας προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, αλλά την έστειλε στο χέρι του Αλεξίου κι ο Κ. Τσιουρέλης εκτέλεσε εύστοχα.

Η νίκη στους γηπεδούχους ήρθε στο 57’ με φανταστική ενέργεια του Γεωργατζή από δεξιά, σέντρα και κεφαλιά του Πάσχου.

Στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Θ. Ζάγκας, γιατί άλλαξε τα παπούτσια του χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον διαιτητή, ωστόσο αυτό το έκανε εντός του αγωνιστικού χώρου κι όχι εκτός αυτού.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γεωργατζής, Γούτσιος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου, Γάρος (46’ Αραμπατζής), Μπόρας (92’ Σουγκάρης), Ζηρδέλης (46’ Πάσχος), Νασιακόπουλος (76’ Τσιαντής), Σέττος.
ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σερ. Τσιουρέλης, Αλεξανδρίδης, Καρλιάμπας, Χατζητρακόσιας (93’ Κριτσίνης), Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης (85’ Ματθαίου), Κ. Τσιουρέλης (66’ Κανδήλας), Σπ. Ζάγκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις