Ο διαιτητής καταδίκασε σε ήττα τον Θησέα στην Ιτέα

«Φωνάζει» και όχι άδικα για τη διαιτησία ο Θησέας στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Ιτέα. Ο διαιτητής Μάριος Πόγκας από την Εύβοια υποχρέωσε σε ήττα την ομάδα της Αγριάς, καθώς καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 94’, με το οποίο ο Αστέρας πήρε τη νίκη με 1-0. Σκόρερ ο Σεϊτι.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως στη συγκεκριμένη φάση θα έπρεπε να καταλογιστεί επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Θησέα Κουτσιρίμπα και μάλιστα δύο φορές από διαφορετικούς παίκτες.

Ο Θησέας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν η ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, έχοντας καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι και παράλληλα κλείνοντας τους χώρους προς την εστία του Κουτσιρίμπα.

Στο 30’ ο Κοτζαθανάσης σούταρε με τη μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά έξω από τα δοκάρια του Αστέρα, ενώ στο 36’ ήταν η σειρά του Βλάχου να χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγριάς ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ. Στο 54’ ο Αγιασιώτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων (σούταρε για να αποκρούσει ο πορτιέρο του Αστέρα), ενώ στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες και από τους Δημητριάδη, Φραγκογιάννη και Ζάχο.

Για να φτάσουμε στο 94’ όπου ο διαιτητής Πόγκας το επιθετικό φάουλ εις βάρος του Θησέα το μετέτρεψε σε πέναλτι, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Θησέα. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Σεΐτι, ο οποίος έγραψε το 1-0, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Πόγκας (Εύβοιας).
Βοηθοί: Δάλλας, Κελεπούρης (Εύβοιας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Ρέλλας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Κοντογιώργος, Μπογκντάνι (40’ Κουτσούμπας), Νικολόπουλος (61’ Σεΐτι), Μαλισσόβας (90’ Γκούρα), Αλεξίου, Μπρέντι (78’ Κακαβάς), Γεωργουσόπουλος
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Δημητριάδης, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης (80’ Διαμαντόπουλος), Χατζησταμάτης, Βλάχος (76’ Παπαϊωάννου), Οικονόμου, Ζάχος (73’ Φραγκογιάννης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις