“Γκέλα” για Αλμυρό, 1-1 με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Μπορεί ο Γ.Σ. Αλμυρού να προηγήθηκε στο 59’ με τον Τζοβάρα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εντός έδρας, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75’ σε 1-1 με πέναλτι του Αποστολίδη.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο, θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Οι «κυανόλευκοι» είχαν δοκάρι με τον Τζοβάρα στο 54’, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Λεωνίδας από τα Τρίκαλα και με το οποίο ο Αχιλλέας ισοφάρισε σε 1-1.

Στο πρώτο μέρος ο Αλμυρός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και προηγήθηκαν στο σκορ με πλασέ του Τζοβάρα στο 59’, ύστερα από πάσα του Τσιώλη. Μάλιστα, στο 64’ ο ΓΣΑ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όμως το σουτ του Χατζή πέρασε άουτ.

Στο 75’ ο Δημημάς μάρκαρε τον Κατσαμάγκα, ο παίκτης του Αχιλλέα έπεσε στο χόρτο με τον διαιτητή Λεωνίδα να δίνει πέναλτι και με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται – και όχι άδικα – έντονα.  Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Αποστολίδης, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Παρά την προσπάθεια των παικτών του Αλμυρού το σκορ δεν άλλαξε στα λεπτά που απέμειναν, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων).
Βοηθοί: Μπάλας, Σταφυλάς (Τρικάλων).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Βανγκέλι, Δημηνάς (80’ Τσιουρής), Τσελεπής (46’ Χατζής), Στουρνάρας, Τζοβάρας (73’ Αλεξανδρής), Τσιώλης, Κοντοβάς (63’ λ.τρ. Κρανάς).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Νίκα, Ναρίνογλου (87’ Καταχιώτης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90’ Τζήκας), Παπαδόπουλος Σίμος (82’ Λυκούργος), Κ. Ίτσιος.

ΦΩΤΟ: almyrosinfo.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις