Για πολλά πράγματα ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου

Εμφάνιση πρωταθλητή έκανε το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Πιερικό, με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν πέντε γκολ (5-1) και μάλιστα όχι στη φυσική τους έδρα, το Πανθεσσαλικό, αλλά στο στάδιο του Αλμυρού, ως τυπικά γηπεδούχοι. Κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας μια πειστική εμφάνιση, μετά το 20ο λεπτό.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό ήταν το γεγονός, ότι ο Κώστας Φλίγκος σημείωσε τα πρώτα του γκολ φέτος (δεν είχε σκοράρει ούτε στα φιλικά), η ομάδα συνέχισε να παίρνει γκολ από τους μεσοεπιθετικούς (Σερτζίνιο, Ζγκούρι) και έδειξε πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να… σκοτώσει τον αντίπαλο.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι για πολλά πράγματα και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη, σε απόδοση, με μεγάλυτερη διάρκεια, με περισσότερα τέρματα και με ωραίο θέαμα

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετέβησαν στον Αλμυρό, ενίσχυσαν με την παρουσία τους την ομάδα και απόλαυσαν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα από τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα του 4ου ομίλου που μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και με εννέα βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Θησέα, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο του Βελεστίνου, γήπεδο που χρησιμοποιεί – προσωρινά- ως έδρα η ομάδα της Αγριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις