Στις 24/8 η παρουσίαση της νέας φανέλας της Νίκης

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό πως το Σάββατο 24 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της ομάδας. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο κέντρο «Amaze», με τη διοίκηση της ΠΑΕ να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη:{…}

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως το Σάββατο 24 Αυγούστου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας για την περίοδο 2013-2014, με την υπογραφή της Nike. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου πρωτοπορεί, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο «Amaze», στις Αλυκές Βόλου. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τη Νίκη Βόλου, καθώς φέτος γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας της, οι φίλαθλοι της Νίκης στις 20:30 το βράδυ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα συλλεκτική φανέλα, η οποία ξεχωρίζει για τη σχεδιαστική της καινοτομία και αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό.

Η παρουσίαση της φανέλας θα γίνει με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει βίντεο με πολλές εκπλήξεις καθώς και ιστορική αναδρομή της ομάδας. Το παρών θα δώσει ο Πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Πάτσης, το τεχνικό τιμ, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και εκπρόσωπος της ομάδας της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι με χορό και τραγούδι όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Όμως οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταματούν εδώ. Ένας τυχερός θα κερδίσει τη συλλεκτική φανέλα της Νίκης, σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του νυχτερινού κέντρου.

*Να σημειωθεί πως η νέα εμφάνιση της Νίκης, θα διατίθεται στο κοινό μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop) από τις 25 Αυγούστου.

Η ώρα για το μεγάλο πάρτι της χρονιάς έφτασε…

Η νέα μας συλλεκτική, ιστορική φανέλα, αποκαλύπτεται…

Να είστε όλοι εκεί…

Είσοδος:12 ευρώ με ποτό

Είσοδος για τα παιδιά έως 17 ετών: 6 ευρώ με αναψυκτικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις