Αλ. Κούρτογλου: «Ευχαριστημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας»

Ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του από τη Νίκη Βόλου, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στον Παλαμά. Ο τεχνικός του ΑΟ Σελλάνων τόνισε πως η δυσκολία του αγώνα δεν του αφήνει περιθώρια για να θεωρήσει ατυχή της φάση της ισοφάρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κούρτογλου

«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Νίκης Βόλου, μια ομάδα που κατά γενική ομολογία έχει όλα όσα χρειάζονται για να πετύχει τον στόχο της που απ’ όσο γνωρίζω είναι η άνοδος και δεν μπορεί να είναι άλλος. Εμείς για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιαστήκαμε έτσι όπως έπρεπε. Η δική μας ομάδα, όπως έχω ξαναπεί, τώρα χτίζει την ιστορία της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχει. Νομίζω πως τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και αν υπάρχει τύχη και ατυχία με όλο τον σεβασμό προς την ομάδα της Νίκης Βόλου, σήμερα από μια άτυχη φάση ισοφαριστήκαμε. Θεωρώ πως αν η ομάδα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αν υπάρχει τύχη κι ατυχία φανήκαμε άτυχοι στη φάση της ισοφάρισης, αλλά όταν παίζεις αντίπαλος με μια ομάδα όπως η Νίκη Βόλου και στο τέλος καταφέρνεις να πάρεις έστω και τον βαθμό δεν μπορούμε παρά μόνο να είμαστε ευχαριστημένοι».

«Κρατήσαμε τον υπερπολύτιμο βαθμό»

«Όπως είπα και πριν είμαστε μια ομάδα που τώρα χτίζει ταυτότητα στην κατηγορία κι όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Νίκη Βόλου γνωρίζεις πως είναι περισσότερο χρήσιμο να επικεντρωθείς στα αμυντικά σου καθήκοντα, να κλείσεις τους χώρους που η Νίκη έχει την ποιότητα να τους εκμεταλλευτεί και να προσπαθήσεις στο παιχνίδι μετάβασης να δημιουργήσεις ευκαιρίες τις οποίες ενδεχομένως να τις μετουσιώσεις σε τέρμα. Σε μια τέτοια φάση καταφέραμε και κάναμε το 1-0. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι όπως εξελίσσονται τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η Νίκη Βόλου σίγουρα ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς αφήσαμε περισσότερους χώρους και προσπαθήσαμε στο παιχνίδι μετάβασης γιατί είμαστε ομάδα που υπερτερούμε στην επιθετική μετάβαση και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε χώρους που άφησε η Νίκη λόγω του ρίσκου. Δεν καταφέραμε βέβαια να διπλασιάσουμε τα τέρματα αλλά αν εξαιρέσουμε την ατυχή φάση της ισοφάρισης κατορθώσαμε και κρατήσαμε τον υπερπολύτιμο βαθμό για εμάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις