Εγκαινιάστηκε το κλειστό γυμναστήριο Αγριάς

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Αγριάς από το Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ το παρών στα εγκαίνια έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, όλα τα μέλη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, αθλητές, παράγοντες, προπονητές και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής εφήβων και μιας Μικτής επιλέκτων Βόλου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, βραβεύτηκαν οι βετεράνοι άσοι του βολιώτικου μπάσκετ Παναγιώτης Λιαδέλης από τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, Γιώργος Καλαϊτζής από τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, Νίκος Μπουντούρης από τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα, ο βετεράνος άσος της Εθνικής Νίκος Φιλίππου από τον αντιπρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη (το βραβείο παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ κ. Φαρμάκης). Τέλος, τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο  βράβευσε ο κ. Κώστας Θεοδώρου.

Τα φιλανθρωπικά σωματεία Ορφανοτροφείο, Φλόγα, ΕΛΕΠΑΠ και Σύλλογος καρκινοπαθών, βράβευσαν με τιμητική πλακέτα, τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις