Στη Λάρισα ο Αιολικός

Ο Αιολικός άρχισε τις εξορμήσεις του για τη  φετινή χρονιά με πρώτο προορισμό τη Λάρισα. Συγκεκριμένα τέσσερα  τμήματα αναχώρησαν με πούλμαν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου  το πρωί 10.00 π. μ. από το κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας με προορισμό τη Λάρισα. Οι κορασίδες, οι νεάνιδες , η ακαδημία κοριτσιών και οι γεννηθέντες το 2005 στα αγόρια  αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του Σπάρτακου Λάρισας.

Συνοδοί ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης, οι προπονητές του Συλλόγου κ.κ. Μάνος Αντώνης, Τραγουδάρας Αντώνης, Δεμίρης Κώστας.

Ευχαριστούμε τον Σπάρτακο Λάρισας για την άψογη φιλοξενία. Ο Αιολικός  κάθε χρόνο προσπαθεί να δίνει όλο και περισσότερες καινούργιες παραστάσεις στους αθλητές του,  που θα αποτελέσουν  παρακαταθήκη για τα επόμενα αγωνιστικά τους χρόνια.

Ευχαριστούμε τους γονείς, που σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου  είναι παρόντες, γιατί έχουν καταλάβει τα μεγάλα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι όχι μόνο  μπασκετικά, αλλά και επικοινωνιακά γνωρίζοντας νέους φίλους.

Ευχαριστούμε τους προπονητές που αφιέρωσαν ακόμη μία Κυριακή για το καλό των αθλητών-αθλητριών.

Ευχαριστούμε επίσης και το μέλος του Αιολικού κυρία Θάλεια Σεφερειάδου, που είναι πάντα παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου .

Δελτίο Τύπου Αιολικού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις