Γ. Βλιώρας: Χαρούμενοι που φιλοξενούμε την Εθνική Παίδων μπάσκετ

Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Βλιώρας με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρθηκε στο τουρνουά μπάσκετ που φιλοξενεί το τριήμερο 10-12 Ιουλίου ο Βόλος, με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων παίδων Ελλάδας, Τουρκίας, Ρωσίας και Βουλγαρίας, ενώ τόνισε πως όλα είναι έτοιμα για…

…το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού που θα φιλοξενήσει η πόλης μας, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων:
«Το τουρνουά που αρχίζει σήμερα ζήτησε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ να γίνει στο Βόλο, καθώς θα πρέπει να τονίσουμε πως επρόκειτο να γίνει σε άλλη πόλη και συγκεκριμένα στα Γρεβενά. Είμαστε έτοιμοι, από πλευράς εγκατάστασης και θα φιλοξενήσουμε το προσεχές τριήμερο τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.
Δεν αποτελεί το τουρνουά τεστ event, εν όψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων, καθώς στις 18-20 Ιουλίου θα γίνει στο Βόλο διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Εφήβων της Ελλάδας, της Σερβίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας. Σ’ αυτό το τουρνουά, λίγες μέρες πριν το Πανευρωπαϊκό, θα συμμετάσχουν και εθελοντές και θα είναι η τελική δοκιμή.
Ως Δήμος Βόλου παραχωρήσαμε τους ξενώνες, το γήπεδο και όλες οι αποστολές έχουν μείνει έκπληκτοι από τις εγκαταστάσεις. Έχουμε δουλέψει παρά πολύ για να έχουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα και με μεγάλη χαρά βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται.
Οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να είμαστε έτοιμοι 100%. Μένει να τοποθετηθούν οι πίνακες στο κλειστό της Ν. Ιωνίας κι αυτό θα γίνει την προσεχή Τρίτη.
Έχει ξεκινήσει η προβολή για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την οποία έχει αναλάβει η Ομοσπονδία. Οι αφίσες θα είναι χορηγία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου και θα τοποθετηθούν σε όλες τις στάσεις των λεωφορείων, ενώ θα τοποθετηθούν και κάποια πανό στην πόλη, τα οποία θα παραπέμπουν στους αγώνες.
Υπολογίζαμε τα πράγματα διαφορετικά, ποντάροντας σε κάποιες χορηγίες, αλλά πέσαμε πάνω στην άσχημη κατάσταση την οποία βιώνει η χώρα μας και οι επιχειρηματίες δυσκολεύονται να βάλουν χρήματα.
Ωστόσο, ο έγκυρος προγραμματισμός που είχαμε κάνει, μας επιτρέπει να διεξάγουμε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις