Βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό Β. οι πολιτικές εξελίξεις

Σε 10-15 μέρες θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της νέας χρονιάς και το διοικητικό αδιέξοδο υφίσταται στην ΠΑΕ. Το βολιώτικο συγκρότημα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση, σε σχέση με πέρυσι. Κι αυτό, καθώς τέτοια εποχή η ομάδα είχε βρει λύση όσον αφορά τα διοικητικά, ενώ…

…η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δύσκολη, αναφορικά με τον περασμένο Ιούλιο, με τις τράπεζες να παραμένουν κλειστές και στην ουσία να μην υπάρχουν τραπεζικές συναλλαγές. Το κλίμα εξακολουθεί να είναι αβέβαιο για τον Ολυμπιακό, παρότι τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για κινητικότητα στην ομάδα, η οποία μπορεί – με προϋποθέσεις – να οδηγήσει την ΠΑΕ στην πολυπόθητη λύση.
Μπαίνουμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μην έχει διοίκηση. Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης έχουν παραιτηθεί εδώ και ένα μήνα περίπου και διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει. Παρασκηνιακά μπορεί να ακούγονται διάφορα πράγματα, ότι υπάρχει ομάδα Βολιωτών επιχειρηματιών που είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Είναι γεγονός, πως έχουν γίνει κατ’ επανάληψη συζητήσεις των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη με διάφορους επιφανείς επιχειρηματίες του Βόλου, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Οι επαφές αυτές θα είχαν καταλήξει σε συμφωνία, αν στις 26 Ιουνίου δεν συνέβαινε αυτό με την Ελλάδα, όπου η οικονομική ζωή της χώρα μας μπήκε σε μια άλλη διάσταση. Οι τράπεζες έκλεισαν, η αβεβαιότητα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και στο ευρώ μας απασχολεί όλους τις τελευταίες 15 μέρες και μοιραία κανείς δεν ασχολείται με δευτερεύοντα πράγματα, όπως είναι το ποδόσφαιρο.
Βαρόμετρο για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι η απόφαση που θα παρθεί από τους εταίρους για την Ελλάδα, αν δηλαδή θα υπάρξει συμφωνία, για να ομαλοποιηθεί σιγά-σιγά και η οικονομική ζωή της χώρας. Αν αποφευχθεί το Grexit, πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση και στον Ολυμπιακό Βόλου και άμεσα θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις