Στο Πτελεό με Πρωτεσίλαο ο Ολυμπιακός σήμερα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ

Στον Πτελεό με αντίπαλο τον τοπικό Πρωτεσίλαο αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου για την φάση των «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, σε νοκ άουτ παιχνίδι. Η αναμέτρηση δίνει την δυνατότητα στον Περικλή Αμανατίδη να χρησιμοποιήσει τους νεαρότερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, καθώς και ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Για τους «ερυθρόλευκους» το σημερινό ματς λογίζεται ως μια καλή προπόνηση, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής με τον Θησέα στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Περικλής Αμανατίδης θα ξεκουράσει σήμερα τους Αστέριο Γιακουμή και Νίκο Μπουτζίκο (έμειναν εκτός αποστολής), ενώ κάποιοι παίκτες, από τους βασικούς, δεν θα αγωνιστούν σε όλο το 90λεπτο, προκειμένου να πάρουν «ανάσες», ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Δεν θα αγωνιστεί ο Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα και πριν από το ματς με τον Πιερικό, όπως και ο Λεάντρο Πίντο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δέχθηκε μία κλωτσιά στο τέλος του αγώνα με τον Πιερικό και δεν συντρέχει λόγος να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θησέα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Παλιούρα, Πορή, Σάββα, Μαργαρίτη, Νόνη, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλο, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Πατσή, Λώττα, Καναβό, Ζγκούρι, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο, Ευθυμιάδη και Φλίγκο.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Βλάχος με βοηθούς τους Π. Σακκά και Καφτεράνη από την ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις