Στοίχημα: Συνεχίζει με φοβερή άμυνα η Εφές στη Euroleague

Τα παιχνίδια του Nations League αποτελούν παρελθόν, και σήμερα (17/10) από το μενού ξεχωρίζει το Κύπελλο Ισπανίας και η Euroleague. Έτσι, θα εστιάσουμε στο παιχνίδι της Λούγκο με την Αλκορκόν από το ποδόσφαιρο, και σε αυτά της Εφές Αναντολού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, και της Φενέρμπαχτσε με την Κίμκι από το μπάσκετ. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στoιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Goalbet. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

Η κούραση λέει Λούγκο

Για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας η Λούγκο υποδέχεται την Αλκορκόν. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Χωρίς νίκη εδώ και τρία ματς είναι η Λούγκο στο πρωτάθλημα, και βρίσκεται στην 15η θέση, έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Χάβι Λόπεθ νιώθει την καρέκλα του να τρίζει μετά την άσχημη πορεία της ομάδας του στη Segunda Division. Ο φιλοξενούμενοι αντιθέτως, τα πάνε πολύ καλά φέτος. Έχουν τέσσερις νίεκς στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές και είναι τέταρτοι, διεκδικώντας την άνοδο. Βέβαια, στο τελευταίο παιχνίδι με την Ταραγόνα κουράστηκε πάρα πολύ, καθώς το ματς διεκόπη την Κυριακή, λόγω βροχής, και συνεχίστηκε τη Δευτέρα. Αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να παίξουν με αλλαγές, καθώς δίνουν βάση στο πρωτάθλημα, έστω και για διαφορετικούς λόγους. Ο παράγοντας κούραση πάντως είναι καθοριστικός, ενώ και το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο, αφού θέλουν να βελτιώσουν επειγόντως την εικόνα τους. Μία νίκη σίγουρα θα βοηθούσε ψυχολογικά και τους παίκτες, και τον προπονητή Χάβι Λόπεθ. Η Λούγκο λοιπόν, μπορεί να επωφεληθεί από τις συγκυρίες και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή μας το 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση επιστροφής), σε απόδοση 1.80.

Χαμηλό σκορ στην Κωνσταντινούπολη

Η Euroleague συνεχίζεται και σήμερα και η Εφές φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις στο «Σινάν Ερντέμ» (20:00). Οι Τούρκοι φέτος, παίζουν εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια και ήταν εντυπωσιακοί στην πρεμιέρα κόντρα στη Μπάγερν. Η ομάδα του Αταμάν έχει βρει τον τρόπο και προστατεύει το καλάθι της, με τις αμυντικές της επιδόσεις να είνα πολύ καλές μέχρι στιγμής. Αήττητη και στο πρωτάθλημα Τουρκίας, η Εφές στηρίζει πολλά σε Μπομπουά και Λάρκιν που ενίσχυσαν την περιφέρειά της. Σε άλλο μοτίβο, σε σχέση με το περσινό, κινείται προς το παρόν η Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Λιθουανοί του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πέρσι πήγαν στο Final-4, μοιάζουν αποδυναμωμένοι. Την πρώτη αγωνιστική της Euroleague ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Μπασκόνια, ενώ έχασαν και στην πιο πρόσφατη αγωνιστική του πρωταθλήματος από τη Νεπτούνας. Ο μόνος τρόπος να πάρουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι είναι να το κρατήσουν σε χαμηλό τέμπο και να περιορίσουν την επίθεση της Εφές. Και οι δύο αντίπαλοι, ακόμη και οι γηπεδούχοι, ξεκινάνε από την άμυνα, προκειμένου να στήσουν στη συνέχεια το παιχνίδι τους. Η Εφές έχει το προβάδισμα για τη νίκη, αλλά το Under 160.5 στο 1.90 μοιάζει καλύτερη επιλογή.

«Τσακίζει κόκκαλα» η άμυνα της Φενέρ

Πάλι για τη Euroleague, Φενέρμπαχτσε και Κίμκι Μόσχας κοντράρονται απόψε (20:45) στην «Ούλκερ Σπορτς Αρίνα». Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση, αφού επικράτησε εύκολα της Γκραν Κανάρια. Προέρχεται από δύσκολη νίκη στην έδρα της Τουρκ Τέλεκομ για το πρωτάθλημα, με 72-80. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση είναι η Κίμκι, του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Ρώσοι δεν θυμίζουν σε τίπτοα την περσινή ομάδα, και απογοήτευσαν κόντρα στον Ολυμπιακό από τον οποίο διασύρθηκαν με 66-87. Ακόμη και στο πρωτάθλημα, η Κίμκι προβλημάτισε με την απόδοσή της, παρά τη νίκη επί της Καλέβ με 80-73. Φανερά θέματα στο επιθετικό κομμάτι έχουν οι φιλοξενούμενοι, που δυσκολεύονται να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι και στηρίζονται ολοκληρωτικά στις εμπνεύσεις του Σβεντ. Η Φενέρ του Ομπράντοβιτς φημίζεται για τον τρόπο που πνίγει τον αντίπαλο μέσα από την άμυνά της, που είναι και το μεγάλο της «όπλο». Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι, και θα προσπαθήσουν να εγκλωβίσουν τη δημιουργία και της Κίμκι. Στηρίζουμε το Under 154.5 που το βρίσκουμε στο 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις