Με σοβαρότητα έβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο ΕΠΣΘ (photos)

Άνετα και απλά ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας με 7-0 του Πρωτεσίλαου στον Πτελεό και θα αντιμετωπίσει στους “8” τη Νίκη, σ’ έναν πρόωρο τελικό της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τρία γκολ και τέσσερα τέρματα στην επανάληψη, σ’ ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε χρόνο σε παίκτες με μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα και σε αρκετούς νεαρούς, ενώ ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό.

Στο βασικό σχήμα ξεκίνησαν οι Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπαϊωάννου, Κόλα και Σκοπελίτης, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι νεαροί Καναβός και Πατσής.

Το παιχνίδι, όπως ήταν φυσικό, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, σ’ ένα μικρών διαστάσεων γήπεδο, με τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη μπροστά στην εστία του Τίτα.

Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό στο 19’ ο Ζγκούρι με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, ύστερα από πάσα του προωθημένου Νόνη. Στο 38’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαλιαρού, μετά από σουτ του Μαργαρίτη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ευθυμιάδης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2. Το ημίχρονο έκλεισε με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν και τρίτο τέρμα στο 43’, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Κόλα μέσα στην περιοχή, με τον μέσο του Ολυμπιακού να πλασάρει εύστοχα για το 0-3.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος έχασε πολλές ευκαιρίες για  ακόμη μεγαλύτερο σκορ με τους Ζγκούρι, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλο, Σκοπελίτη, Κόλα, Μαργαρίτη και Ευθυμιάδη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα, έχοντας πολύ καλή παρουσία και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 68’ ο Νόνης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Λώττα έγραψε το 0-4., ενώ το πέμπτο γκολ των «ερυθρολεύκων» ήρθε στο 75’ από τον Μαργαρίτη, με τον νεαρό μέσο να σουτάρει, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 76’ ήταν η σειρά του Καναβού να σκοράρει μετά από πάσα του Λώττα (0-6), ενώ το σκορ έκλεισε ένας άλλος νεαρός, ο Πατσής, ο οποίος αξιοποίησε την μπαλιά του Λώττα.

Διαιτητής: Βλάχος
Βοηθοί: Π. Σακκάς, Καφτεράνης
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μαλιαρός (83’ Χριστοδούλου), Ι. Λάμπος, Λεϊμονής, Απ. Λάμπος, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος (65’ Μαρμαρινός), Θ. Κόρκος, Παναγιώτου, Μουσαμπελίου (74’ Σούτσο), Ακριβούσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Παλιούρας, Σάββας (46’ Καναβός), Παπουτσογιαννόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Κόλα (58’ Λώττας), Ναζίμ (58’ Πατσής), Μαργαρίτης, Σκοπελίτης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρι (58’ Σερτζίνιο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις