Η Ακρόπολη στην επόμενη φάση, με νίκη επί του Παγασητικού

Με ένα γκολ που σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η Ακρόπολη πήρε την πρόκριση στην φάση των “8” του Κυπέλλου ΕΠΣΘ,  επικρατώντας του Παγασητικού (0-1), στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Διμηνίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ομάδα της Ακρόπολης ήταν η  πέμπτη νίκη, σε ισάριθμες επίσημες υποχρεώσεις της, τρεις για το πρωτάθλημα και δύο για το θεσμό του Κυπέλλου.

Σε ότι αφορά στην αναμέτρηση, οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν το παιχνίδι χωρίς άγχος και σκοπιμότητα  κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσφέρουν ωραίο θέαμα, καθώς η μπάλα κίνονταν συνεχώς πάνω- κάτω.

Σημειώθηκαν κάποιες καλές στιγμές εκατέρωθεν,  από τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν επιτευχθεί περισσότερα τέρματα,  με του φιλοξενούμενους να έχουν πιο οργανωμένες ενέργειες και τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με μακρινά σουτ.

Το γκολ που έκρινε το νικητή, σημείωσε στο 41ο λεπτό ο Παγώνης με πλασέ, μετά από σέντρα του Κατή και κεφαλιά του Μίλτου που έστρωσε τη μπάλα στον σκόρερ.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνι, Χαλκίδης (46’ Μάρκος) Ντελάκος, Ζιώγας, Καράνταγλης, Βαλέρα, Μπραχόλι,Χριστογιαννούλας, (61’ Σίμος), Περεντίδης, Δημητρίου, Τσολάκης (65’ Κικίδης)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Τσαπερός, Βλιώρας, Πασσιάς, Γκατζούνας, Μαυρίδης, Μίλτος (64’  Πούλιος), Κατής, Κουτλούμπασης (80’ Πιτσάβας), Κόκας (10’ λ. τρ. Ν. Αντωνίου), Παγώνης (73’ Χρ.  Αντωνίου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις