Προκρίθηκε χωρίς… να κοπιάσει η Αγ. Άννα

Πετυχαίνοντας δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, η Αγία Άννα πήρε εύκολη πρόκριση  και το εισιτήριο για τους “8” του κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας επί του Ηρακλή με σκορ 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με αυτογκόλ που  σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Σαφώς ανώτερη η Αγία Άννα, όποτε ανέβαζε ρυθμό μπορούσε να απειλήσει με ευκολία την εστία του Ηρακλή και σίγουρα θα μπορούσε να έχει επιτύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, αν ο Βλαχόπουλος δεν πραγματοποιούσε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Από την άλλη για την ομάδα του Ηρακλή, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έκαναν αίσθηση κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι ποδοσφαιριστές του, όμως, ήταν απελπιστικά άστοχοι.

Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές,  για να γίνουν έντεκα μετά το 10ο λεπτό, όταν ο Πολυμέρου μπήκε στον αγώνα, όμως αντί για τη θέση του τερματοφύλακα,  αγωνίστηκε ως σέντερ φορ…

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, αυτό άνοιξε στο 11’ ο Σκοπός για να κάνει το 2-0 στο 37’ ο Ζαρίφης, με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή (φωτό).

Το  τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 68’ με αυτογκόλ που  προέκυψε όταν και πάλι ο Ζαρίφης έκανε σουτ και η μπάλα χτύπησε σε  σώμα παίκτη του Ηρακλή, πριν καταλήξει στην εστία του Βλαχόπουλου που αιφνιδιάστηκε.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Κανδήλας, Στεργιόπουλος, Σκοπός (46’ Πετσιμέρης), Αλεξανδρίδης (55’ Καραλόπουλος), Κριτσίνης (68’ Κόκκαλης), Γιοβάνης, Σ. Τσιουρέλης, Ζαρίφης, Κ. Τσιουρέλης, Ευαγγελός (65’ Ζαφειρίου).
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Βλαχόπουλος, Γκίκας, Μάρκος, Μακρή, Μόκα, Γκάγκας, Πετρόπουλος, Ευαγγέλου (10’ Πολυμέρου),  Σαββίδης, Ιμπρα, Γκίκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις