Δύσκολα ο Σαχινίδης θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό με Θησέα

Με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θησέα στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Σαχινίδης θα απουσιάσει και από αυτό το ματς, καθώς ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως (έχει μία φλεγμονή στο γόνατο), με τον έμπειρο επιθετικό να είναι ετοιμοπόλεμος στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Στυλίδα εντός έδρας. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Πιερικό έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σημειώνοντας δύο τέρματα.

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Καμπλιώνης είναι και αυτός έτοιμος, καθώς προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και αρκετές μέρες, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να έχει δώσει το ο.κ. να αγωνιστεί, εφόσον κρίνει ο προπονητής πως ο παίκτης είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Καμπλιώνη να μετέχει της αποστολής του αγώνα με τον Θησέα και να πάρει κάποια λεπτά χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις