Αστέρας Ιτέας: Υπόλογη στη γραφικότητα η διοίκηση του Θησέα

Ο Αστέρας Ιτέας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απαντάει σε όσα ανέφερε η ανακοίνωση του Θησέα Αγριάς, με θέμα το μεταξύ τους παιχνίδι.Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Ιτέας:  

Μετά απο έκπληξη και αφού διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση, καθώς και το υστερόγραφο αυτής του Θησέα Αγριάς μετά το παιχνίδι της Κυριακής, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Επειδή έχει και η ανοχή τα όρια της και επειδή η ανωτερότητα δυστυχώς εκλαμβάνεται απο κάποιους σαν ένδειξη αδυναμίας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής και να μην ξανατοποθετηθούμε ποτέ ξανά για το εν λόγω μάτς.

Καταλαβαίνουμε την πικρία του σωματείου του Θησέα που έχασε ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό, αλλά δυστυχώς αυτοί είναι οι νόμοι που διέπουν το ποδόσφαιρο. Παίζεις μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. 

Η προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος για να καλύψουν την έλλειψη συγκέντρωσης του τερματοφύλακα τους που υπέπεσε σε ένα ολέθριο λάθος, στερώντας τον βαθμό από την ομάδα τους, με πρακτικές που θα ζήλευε ο Γκέμπελς και δεν ανήκουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθιστά την διοίκηση του Θησέα υπόλογη στην γραφικότητα.

Αρχικά διαμαρτυρήθηκαν για οφ σαιντ. Στην πορεία ανακαλύψαν ανατροπή εκτός περιοχής και στη συνέχεια είδαν επιθετικό φαόυλ. Ευτυχώς γι αυτούς το βίντεο είναι όντως αδιάψευστος μάρτυρας της αστειότητας τους.

Τέλος, όσο για τις απειλές των επαγγελματιών παραγόντων τους στο τέλος με αναφορές σε κρεμάλες ενόψει του παιχνιδιού του δευτέρου γύρου, τους δηλώνουμε απερίφραστα οτι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Καλή συνέχεια στο συμπαθέστατο κατα τα άλλα σωματείο του Θησέα Αγριάς.

Υ.Σ Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ομάδας μας που παρά τις πάμπολες προκλήσεις ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Θησέα, έμειναν στο ύψος της περίστασης και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που ευαγγελίζεται το σωματείο μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις