Ολυμπιακός… με φόρα για το “τρία στα τρία”

Λίγοι περίμεναν ο Ολυμπιακός να κάνει το 2/2 στην εκκίνηση της Ευρωλίγκας σε δύο έδρες που πέρσι έχασε με συνολική διαφορά 60 πόντων. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν θριαμβευτικά από τις έδρες των Χίμκι και Μπασκόνια παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά γνωρίζουν και οι ίδιοι πως ζητούμενο σε έναν μαραθώνιο είναι η διάρκεια. Απόψε η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 1) με στόχο το 3/3 και να πιστοποιήσει τη δυναμική που έδειξε εκτός έδρας.

Η θλάση του Γιάνις Στρέλνιεκς στον δεξιό προσαγωγό (που θα τον κρατήσει εκτός για 7-10 μέρες) είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού, πέρα φυσικά από τη γνωστή απουσία του Δημήτρη Αγραβάνη. Η ιταλική ομάδα προέρχεται από ήττα στο Μιλάνο από την πρωταθλήτρια Ρεάλ, αλλά είναι δεδομένη η ποιότητά της. Διαθέτει εξαιρετικούς γκαρντ, όπως ο Μάικ Τζέιμς και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ταλαντούχους φόργουορντ όπως οι Μίτσοβ και Κουζμίνσκας και πολύ δυναμικούς ψηλούς όπως οι Γκουντάιτις, Ταρτσέφσκι και Μπρουκς.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να ελέγξει το ρυθμό και να χτυπήσει τις δεδομένες αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου του, που ΚΑΙ φέτος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία, ο Πολωνός Πιότρ Παστούσιακ και ο Ισραηλινός Σέφι Σέμες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις