Πάνε πίσω οι προσφυγές στον Ολυμπιακό Βόλου

Υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου 12 ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κάνει προσφυγή, καθώς μετά τη λήξη των πλέι οφ είχαν πάρει κάποια χρήματα έναντι των οφειλών και συνεχίζουν να κάνουν υπομονή, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ. Επίσης, από τους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή…

…περιμένουμε να δούμε αν θα παραμείνουν στην ομάδα οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Κλάρενς Μπιτάγνκ. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ πήρε απόφαση να πάνε πίσω όλες οι υποθέσεις ποδοσφαιριστών που εκκρεμούν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, μέχρις ότου ξεπεραστεί η κρίση στη χώρα μας και ανοίξουν και πάλι οι τράπεζες.
Αυτό, αν μη τι άλλο, είναι θετικό για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα κερδίζει χρόνο. Εφόσον άμεσα προκύψει νέα διοίκηση, θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Κλάρενς Μπιτάνγκ, οι οποίοι είναι παίκτες που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά, με σκοπό να συζητήσουν μαζί τους, να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό.
Επίσης, πάει πίσω και η εκδίκαση των προσφυγών των Λευτέρη Γιαλούση, Χρήστου Ιντζίδη, Κώστα Μπάρμπα, Αλέξη Κασμερίδη και Γιώργου Μαργαρίτη. Η νέα διοίκηση, εφόσον βέβαια προκύψει, θα πρέπει να έρθει σε επαφή και με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να πάρουν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, για να μην βαραίνουν τις πλάτες της νέας διοίκησης προσφυγές, όπως συνέβη πέρυσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις