Αθώος ο Γιώργος Τόρης για την υπόθεση “koriopolis”

Aθώοι είναι πλέον, οι περισσότεροι από τους 56 κατηγορούμενους του «Koriopolis», της υπόθεσης των «στημένων» αγώνων δηλαδή, που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Μεταξύ αυτών και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Τόρης.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων Κίμωνα Ευαγγελάτου και Σταύρου Γεωργόπουλου, να ισχύσει ο επιεικέστερος νόμος, κάτι που σημαίνει ότι το αδίκημα της «συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό» παραγράφεται και δεν υφίσταται για 30 κατηγορούμενους οι οποίοι είναι πλέον αθώοι, αφού δεν αντιμετώπιζαν άλλη κατηγορία.
Μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μενδρινός στους οποίους είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή. Ακόμη, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, ο μάνατζερ Άγγελος Τραυλός, και ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος.
Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και 22 από τα υπόλοιπα 26 «άτομα» της υπόθεσης, που έχουν ασκήσει έφεση και για τους οποίους πλέον, το κατηγορητήριο είναι πιο ελαφρύ. Η υπόθεση όταν είχε φτάσει στο δικαστήριο είχε 93 κατηγορούμενους.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις