Δεσμεύτηκε ο λογαριασμός της ΠΑΕ Ηρακλής

Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν οι διοικούντες του Ηρακλή καθώς από εχθές έχει δεσμευτεί ο λογαριασμός των “κυανόλευκων”. Επτά πρώην μέλη και υπάλληλοι της διοίκηση Παπαθανασάκη διεκδικούν από τον Τομ Παπαδόπουλου τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν από το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς.

Πρώην συνεργάτες του Σπύρου Παπαθανασάκη διεκδικούν χρήματα που τους οφείλονται από το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς των “κυανόλευκων”, επί προεδρίας Σπύρου Παπαθανασάκη.

Μάλιστα ένας εκ των επτά που διεκδικούν χρήματα από την ΠΑΕ Ηρακλής είναι ο στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου  των “κυανόλευκων” ο Ιορδάνης Στράνζταλης ο οποίος μέσω του δικηγόρου ζητά το ποσό των 112.000 €.

Το μπλοκάρισμα του λογαριασμού της ΠΑΕ Ηρακλής δημιουργεί άμεσα προβλήματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε πληρωμή.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ελεγχθούν όλοι όσοι διεκδικούν χρήματα από τον Γηραιό για το εάν δηλαδή υπάρχει συμφωνία με την ΠΑΕ Ηρακλής ή με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις