Έκλεισε ο κύκλος του Γ. Τόρη στον Ολυμπιακό

Εφόσον προκύψει ένα πολυμετοχικό σχήμα στον Ολυμπιακό Βόλου – κι αυτό θα το γνωρίζουμε στις αρχές της εβδομάδας – θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν σ’ αυτό το σχήμα θα συμμετάσχουν και οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης. Αν και όπως όλα δείχνουν, ο κ. Τόρης δεν πρόκειται να είναι ενεργό μέλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που θα…

…προκύψει. Κατ’ επανάληψη έχει τονίσει πως έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του στον Ολυμπιακό, δεν αντέχει άλλο οικονομικά και ψυχολογικά να συμμετέχει σε ένα διοικητικό σχήμα. Ο κ. Βαρούτσικος ενδέχεται να είναι μεταξύ των επιχειρηματιών που θα «τρέξουν» τον Ολυμπιακό, με προϋποθέσεις ωστόσο, συμμετέχοντας μ’ ένα χρηματικό ποσό στο πολυμετοχικό σχήμα.
Τα άτομα που θα κάνουν μπροστά και αναμένεται αρχικά να είναι 5-6, θα επιδιώξουν να φέρουν στον Ολυμπιακό κι άλλους επιχειρηματίες, με τις γνωριμίες που διαθέτουν, έτσι ώστε το πολυμετοχικό σχήμα να γίνει πιο δυνατό και να υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική ευρωστία στην ΠΑΕ. Όλα αυτά θεωρητικά, καθώς σε κάτι αντίστοιχο υπολόγιζαν πέρυσι τέτοιο καιρό οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης, ωστόσο, έμειναν όλη τη χρονιά μόνοι τους να σηκώσουν το οικονομικό βάρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις