Γ’ Εθνική: Αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση του ΑΟ Φλωριάδας

Η κατάσταση στον ΑΟ Φλωριάδας μοιάζει πλέον οριακή. Ο ΑΟ Φλωριάδας, λίγο μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Άρτας, δήλωσε στην ΕΠΟ αδυναμία συμμετοχής στην 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, όπου θα αντιμετώπιζε εντός έδρας τον Μακεδονικό Φούφα και θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά με 0-3.

Αυτό όμως είναι το μικρότερο κακό, αφού παράλληλα βάσει κανονισμών θα τιμωρηθεί με -3 βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο. Η κατάσταση στον ΑΟΦ δείχνει πλέον μη αντιστρέψιμη και η λύση για να επιβιώσει φέτος ο ΑΟ Φλωριάδας και να παλέψει με ότι δυνάμεις έχει για την παραμονή του στην κατηγορία δεν έχει ακόμα βρεθεί, καθώς τα σοβαρά διοικητικά και όχι μόνο προβλήματα μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Τελευταίο παράδειγμα, ο Τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Αλευρής και ο Γενικός αρχηγός Κώστας Τζουβάνος όπου λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, με δήλωσή τους artagoal.gr ανέφεραν ότι θέτουν τους εαυτούς τους εκτός ομάδας!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την ματαίωση της αναμέτρησης:

«Η Υποεπιτροπή πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αφού έλαβε υπόψη της το έγγραφο του ΑΟ Φλωριάδος, με το οποίο κατέστησε γνωστό ότι παραιτείται από τον αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφα, προέβη στη ματαίωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού του 3ου ομίλου».