Έτοιμα τα πλάνα του Αμανατίδη για το παιχνίδι με τον Θησέα

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το αυριανό (21/10) παιχνίδι με τον Θησέα στο Βελεστίνο ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται, σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πιερικό.

Ο Βασίλης Σαχινίδης παραμένει τραυματίας, καθώς εδώ και μία εβδομάδα αντιμετωπίζει μία φλεγμονή στον γόνατο, η οποία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ματς τον Πιερικό. Ο έμπειρος επιθετικός θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι και θα είναι έτοιμος και πάλι να προσφέρει τις υπηρεσίες του, εκτός απρόοπτου, στον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με την Στυλίδα εντός έδρας (27/10).

Αξίζει να αναφέρουμε, πως είναι πολύ πιθανό να δούμε στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος τον Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό του. Εδώ και αρκετές μέρες ο έμπειρος επιθετικός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να έχει ανάψει το «πράσινο» φως για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Είναι, πλέον, θέμα του Περικλή Αμανατίδη, αν θα συμπεριλάβει τον Καμπλιώνη στην αποστολή, δίνοντάς τον χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το στάδιο του Βελεστίνου αναμένεται να κατακλυστεί από φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών». Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 ευρώ, οι γυναίκες που θα θελήσουν να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς θα πληρώσουν 5 ευρώ εισιτήριο, ενώ η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις