ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκη παίζουν για τη Β’ Εθνική πόλο

Στη μάχη της α’ φάσης των πλέι οφ της Β’ Εθνικής πόλο ρίχνεται σήμερα ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, αφού στη χθεσινή πρεμιέρα του 2ου ομίλου έκανε το ρεπό του. Η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης τον Α.Σ. Απόλλο στις 11 το πρωί και τον Πανσερραϊκό στις 8 το βράδυ, ενώ αύριο Κυριακή…

…θα κοντραριστεί και με τους ΧΑΝΘ (12 μ.), Ηρακλή (7 μ.μ.).
Ο προπονητής Νίκος Κωνσταντέλιας έχει στη διάθεσή του την ακόλουθη σύνθεση:
Σπύρος Μαλαμούσης, Ηλίας Μαλαμούσης (τερμ.), Λάμπρος Καρύδας, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Γιάννης Μάκος, Δημήτρης Βαΐτσης, Δημήτρης Κόφφας, Γιάννης Κούτνας, Σταμούλης Σαραγγανίδας, Φοίβος Κορνούτος, Άγγελος Έντμοντς, Στέφανος Μητρόπουλος, Ανδρέας Γαρύφαλλος, Φίλιππος Δουκατάς, Γιώργος Μαλής.
Ο τελευταίος θα χάσει το πρώτο ματς με τον Α.Σ. Απόλλο λόγω τιμωρίας που «κουβαλά» από τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου. Την πρόκριση στην τελική φάση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του γκρουπ.
Στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ξεκινούν σήμερα και οι αγώνες του 2ου ομίλου των πλέι άουτ της κατηγορίας. Εδώ μετέχει η Νίκη που χρειάζεται να περάσει μόνο μία ομάδα για να παραμείνει στη Β’ Εθνική. Στις 6 το απόγευμα οι «κυανόλευκοι» θα αναμετρηθούν με τον Ν.Ο. Καβάλας, ενώ αύριο Κυριακή θα δώσουν άλλα δύο ματς. Στις 10 το πρωί θα παίξουν με το Οξυγόνο και στις 18.00 με τον Άρη.
Το σκουφάκι της Νίκης θα φορέσουν οι: Φώτης Σταθόπουλος, Βάιος Καρτσάνας (τερμ.), Γιάννης Φτούλης, Θανάσης Κόφφας, Νίκος Αθανασιάδης, Σπύρος Τζαμτζής, Χρυσόστομος Δανιήλ, Γιώργος Αλεξανδρής, Παναγιώτης Κουρτίδης, Δημήτρης Μπλάνας, Δημήτρης Γκανάτσιος, Δημήτρης Γλούμης, Νίκος Καραγκούνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις