ΑΕΒ Διμηνίου-Ίωνας αναμετρώνται στη Ν. Ιωνία

Τζάμπολ έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ανοικτούς λογαριασμούς έχουν ΑΕΒΔ και Ίωνας. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, με τον δεύτερο να παίρνει το ροζ φύλλο και ταυτόχρονα την πρόκριση σε βάρος της πρώτης.

Οι εν λόγω «μονομάχοι» ξανασυναντιόνται σήμερα στις 16.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, αυτή τη φορά για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι παίκτες του Κώστα Σιδηρόπουλου θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και μάλιστα σε μια διοργάνωση πιο σημαντική από το κύπελλο. Ο Βολιώτης προπονητής θα παρατάξει τους Κουρατίδη, Ζαμπέτογλου, Γκιοκάι, Κανελλάκη, Μαντζουράνη, Τάσο, Νίκολη, Χαρχαρή, Βλάχο, Ζούρη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ίωνας φιλοδοξεί σε μια πολύ καλή πορεία φέτος και γι’ αυτόν τον λόγο ενισχύθηκε σε θέσεις όπου «πονούσε» πέρσι. Πάντως σήμερα θα εμφανιστεί «λαβωμένος», αφού δεν μπορούν να αγωνιστούν οι τραυματίες Τζήμας και Ευθυμίου. Ο Λευτέρης Κατσαλής θα βασιστεί στους: Τσίγκο, Φωτιάδη, Κέτουλα, Ευτυχίδη, Κουμπούνη, Σέρρη, Βασιλείου, Παυλόπουλο, Μπεκρή, Γεωργόπουλο και Φοινικόπουλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις