Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Δυναμικά θέλουν να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, οι οποίοι παίζουν σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Σμύρνη (στη Ριζούπολη), αντίστοιχα. 

Οι «πράσινοι» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, καθώς μετρούν 5 νίκες και μία ισοπαλία (αυτή κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη) μετά από έξι αγώνες και τα παιδιά του Γιώργου Δώνη έχουν κατορθώσει να δείξουν πολύ καλό πρόσωπο σε αυτά τα ματς. 

Σειρά έχουν οι «κυανέρυθροι», μία ομάδα που δούλεψε αρκετά στις αδυναμίες της στο διάστημα της νέας διακοπής του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 

Όσον αφορά το ματς της ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί στα αποδυτήρια τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει μετά την απόρριψη της έφεσης για το -3 που είχε επιβληθεί στην «Ένωση» για τα επεισόδια που σημειώθηκαν εκτός του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Παράλληλα, έχει και κάποια αγωνιστικά «θέματα» και με βάση αυτά να καταστρώσει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. 

Τα άλλα δύο ματς στο σημερινό πρόγραμμα είναι το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός και το ΑΕΛ-Λαμία. 

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής 
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (16:00, ΕΡΤ) 
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (18:15, Novasports 1) 
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (19:00, ΕΡΤ) 
ΑΕΛ-Λαμία (20:30, Novasports 1) 

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 

Λεβαδειακός-Ξάνθη (18:15, Novasports 2) 
Άρης-ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ) 
ΟΦΗ-Ολυμπιακός (20:30, Novasports 1) 

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (19:00, ΕΡΤ) 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις