Τελετή έναρξης του Kyokushinkai Karate Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 του σύγχρονου και ανακαινισμένου Αθλητικού Συλλόγου Kanku Oyamas Kyokushin Karate Βόλου του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των αθλητών, των μελών και των γονέων στην αίθουσα του αθλητικού συλλόγου Παγασών 119. Στον σύλλογο διδάσκουν οι εκπαιδευτές: ο εκπρόσωπος της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου προπονητής της Γ.Γ. Αθλητισμού και Ομοσπονδιακός προπονητής Κεντρικής Ελλάδος, η Στεφάνου Κυριακή προπονήτρια Καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού καθώς ο Πανευρωπαϊκός και Διεθνής Πρωταθλητής Μάριος Στεφάνου καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Η τελετή έναρξης άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Στέφανο, ο οποίος ευλόγησε το έμψυχο και δυναμικό έργο του Συλλόγου, που προσφέρει στους αθλητές την διαπαιδαγώγηση, την πειθαρχία, την άθληση και τους ωθεί στον Πρωταθλητισμό μέσω της ευγενής άμιλλας προστατεύοντας τα νέα παιδιά από τις ψυχοφθόρες ενασχολήσεις και κινδύνους που ελλοχεύουν στο κοινωνικό μας περιβάλλον. Στην συνέχεια ο σύλλογος μέσω του Αρχηγού – Εκπροσώπου κ. Ιωάννη Στεφάνου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βράβευσε τους Πρωταθλητές του κατά την αγωνιστική περίοδο 2017 – 20178, οι αθλητές μας που κατέκτησαν διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνιο όσο και Διεθνές επίπεδο, πρόκειται για τους εξής:

Επιτυχίες Αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.K:

Μυλωνά Μαριτίνα, Μπούρης Περικλής, Κουτσούμπας Κων/νος, Ντάγγαλος Γεώργιος, Μανιώτης Άγγελος, Γιάγιας Απόστολος, Λάλα Εμιλιάνα, Σκοδράνι Μάριος και Προσήλια Ρωξάνη

Βαλκανικών, Ευρωπαϊκών και Διεθνές Πρωταθλημάτων του Kyokushinkai Karate: Στεφάνου Μάριος, Μαρία Πούλιου και Δαδάνης Απόστολος

Την Τελετή Έναρξης τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Νικόλαος Χαυτούρας, τον οποίο βράβευσε με τιμητική πλακέτα η Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai Karate για την προσφορά του στον Σύλλογο και τις ιατρικές υπηρεσίες του. Επίσης ο Σύλλογος βράβευσε με τιμητική πλακέτα μέσω του Αρχηγού & Εκπροσώπου της Χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου, τους καταξιωμένους συνεργάτες του ASTRA TV για την πολυετή προσφορά τους στον Σύλλογο και την προβολή των αξιόλογων δραστηριοτήτων του. Πρόκειται για τον Δημοσιογράφο κ. Βασίλη Μπαντίδη και τον Εικονολήπτη κ. Βαλάντη Καπίτσα.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχήθηκε δε στους αθλητές του συλλόγου Υγεία, να μας χαρίσουν στην Νέα Χρονιά μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο και την Πόλη μας και να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά, ακολουθώντας μέσω του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας τον δρόμο της αρετής και της προόδου! Ο κ. Στεφάνου μετά την 30 χρονη και πλέον αγωνιστική και εκπαιδευτική πορεία του με Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες συμμετοχές συνοδευόμενες με επιτυχής παρουσίες και νίκες κατέκτησε πανάξια τον τίτλο του Shihan της Μητρικής Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, αυτή που δημιούργησε ο αείμνηστος Ιδρυτής του συστήματος Sosai Mas Oyamas και άφησε ως διάδοχό του τον σημερινό αρχηγό Kancho Shokei Matsui.

Mετά την λήξη του αγιασμού και των βραβεύσεων ακολούθησε θεαματική επίδειξη του Kyokushinkai Karate από επίλεκτους αθλητές του συλλόγου και αρχηγείου του δυναμικού Kyokushinkai Karate της Ελλάδας που βρίσκεται στην οδό Παγασών 119, όπου εντυπωσίασαν και χειροκροτήθηκαν από όλο το παρευρισκόμενο κοινό. Στα πλαίσια της ανάπτυξης και διάδοσης του δυναμικού Kyokushinkai Karate το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό ως η πολεμική τέχνη της <απόλυτης αλήθειας> και  κατέχει την πρώτη προτίμηση στις πολεμικές τέχνες, ο Σύλλογός μας προσφέρει ένα μήνα γνωριμίας με το Kyokushinkai Karate. Το Kyokushinkai είναι το σύγχρονο και δυναμικό Full – Contact πλήρους επαφής Καράτε με την πιο πρακτική και ρεαλιστική μορφή αυτοάμυνας, εκτάκτου ανάγκης. Η πολεμική τέχνη που δημιούργησε ο Θρύλος του Καράτε Sosai Mas Oyamas και κατέκτησε την Παγκόσμια προτίμηση με την αποτελεσματικότητα των τεχνικών της πλήρους Σωματικής επαφής!

Αποτέλεσμα: αυτής της Ισχυρής Πολεμικής Τέχνης είναι η αυτοπροστασία και η δημιουργία Ισχυρών και Ηθικών Χαρακτήρων! Η προσφορά ισχύει για όλο τον Μήνα Νοέμβριο και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Οι έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές του Συλλόγου μας είναι στην διάθεση όλων των Βολιωτών και με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία θα τους γνωρίσουν τα μυστικά της πολεμικής τέχνης του Kyokushinkai Karate. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν καθημερινά 18:00 – 22:00 στην διεύθυνση του Συλλόγου μας Παγασών 119 – Μαγνήτων. Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς, τους φίλους και τους αθλητές επίσης ευχήθηκε Νέα καλή Αθλητική Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες στον Σύλλογο μας!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις