Με “καρέ” τερμάτων… η νίκη της Αγ. Παρασκευής

Από το πρώτο ημίχρονο εξασφάλισε τη νίκη η Αγία Παρασκευή, η οποία επικράτησε των Μυρμηδόνων με 4-0,  έχοντας πετύχει τρία από τα τέρματα της στο πρώτο μέρος. Πρόσωπο της ημέρας για τους γηπεδούχους ο Σιόβας, που έκανε χατ-τρικ.

Συνολικά τρία δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, το πρώτο ημίωρο είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ώσπου δέχθηκαν το πρώτο γκολ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης και από κει και πέρα ανατράπηκαν οι ισορροπίες για να φτάσουμε στη δίκαιη νίκη της Αγίας Παρασκευής.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 31ο λεπτό, όταν ο Κατσαγεωργίου εκτέλεσε κόρνερ, ο Σιόβας έκανε την κεφαλιά στη γωνία του Κοντογεωργάκη,  εκεί όπου οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 37’ από τον άξονα του τέρματος και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Κλουκουτάρας έκανε σουτ, η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επόμενη φάση ο Ζήγρας έκανε μεγάλη μπαλιά, οι παίκτες της Αγ. Παρασκευής έσπασαν τη μπάλα πλάγια δεξιά,  εκεί όπου ο Χρόνης έκανε το πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το 2-0 στο 38’.

Στο 42’ ο Τσίλογλου έκανε περίτεχνη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή των Μυρμηδόνων,  περνώντας τρεις αντιπάλους κι ανατράπηκε από το Ναούμ. Ο Σιόβας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, πετυχαίνοντας το 3-0.

Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο ημίχρονο έκανε χατ-τρικ και ανέβασε το σκορ στο 4-0,  με πλασέ στο 65ο λεπτό.

Άλλα δυο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι στην αναμέτρηση, με το Νίκο Βούλγαρη (52΄) σε φάση παρόμοια με το δοκάρι του Κλουκουτάρα και με κεφαλιά του Δ. Μπούρχα στο 70’, ενώ πολλές χαμένες ευκαιρίες καταγράφονται και στο ενεργητικό των γηπεδούχων.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Ιωακειμίδης (72’ Παπαδόπουλος), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Κουσκουρίδας, Τσίλογλου, Κατσαγεωργίου, Πάσα (72’ Ξαφογιάννης), Ρουσσάς (70’ Αναστασιάδης), Σιόβας, Χρόνης (60’ Σταματίου).

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ:  Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς (75’ Κωτούλας), Ακριβός, Κουφάκης, Βέργας, Βούλγαρης, Μακρής (70’ Καραπτσιάς), Ναούμ, Πιπινής (39’ Δ. Μπούρχας), Κλουκουτάρας, Αράπης (60’ Πίνας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις