Δίκαιη νίκη… από ημίχρονο, για Αγ. Άννα επί του Πρωτεσιλάου

Νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί η Αγία Άννα,  που επικράτησε στην έδρα της επί του Πρωτεσιλάου με 2-0. Εξαίρεση αποτελεί το  “καυτό” πρώτο εικοσιπεντάλεπτο,  όπου η μπάλα ήταν πάνω-κάτω και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αρχικά, για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν τέρμα  κι από το πρώτο ημίχρονο έθεσαν τις βάσεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα που ήρθε δίκαια με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αφού και στο δεύτερο μέρος η ανωτερότητα της Αγίας Άννας ήταν δεδομένη και αν σημειωνόταν τρίτο τέρμα, το πιο πιθανό σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα ήταν και αυτό να προέλθει από την πλευρά των γηπεδούχων.

Η πρώτη εξαιρετική στιγμή του παιχνιδιού ήταν για τον Πρωτεσίλαο όταν ο Μαλλιαρός εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα της Αγίας Άννας,  έκλεψε την μπάλα, και πέρασε τον αντίπαλο “πορτιέρο” βγαίνοντας σε πλάγια θέση, από όπου πλάσαρε για να δει την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αιντίνι .

Ακολούθησε κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν στο 15’ σουτ του Κανδήλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούστηκε από τους αμυντικούς πάνω στην γραμμή, για να έχουμε δοκάρι και  για την Αγία Άννα με ατομική ενέργεια και πλασέ του Ζαρίφη στο 20’.

Στο 24’ σημειώνεται το 1-0 με σουτ έξω από την περιοχή του Χατζητρακόσια,  με την μπάλα να κινείται “ κυματιστά” δυσκολεύοντας τον τερματοφύλακα Τίτα να αποκρούσει και έτσι να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 29’ o Σιαμανικος έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι,  για να έχουμε παρόμοια φάση στο 31’ για τους γηπεδούχους σε κεφαλιά του Χατζητρακόσια που επίσης η μπάλα πέρασε “ξυστά” πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πρωτεσιλάου.

Το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα,  έγινε στο 43’ μετά από ατομική ενέργεια του Κανδήλα και παράλληλη σέντρα στον προωθημένο Ζαρίφη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε πλασέ στον αέρα πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ.  Ζάγκας, Χατζητρακόσιας, Σκοπός, Καραλόπουλος, Σ. Τσιουρέλης (82’ Πετσιμέρης), Κανδήλας (85’ Ζαφειρίου), Φιλατζικιώτης (71’ Ρωμανός), Ζαρίφης, Κ. Τσιουρέλης (87’ Σιόβας), Σπ. Ζάγκας.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Σούσκος (60’ Μαρμαρινός), Ι. Λάμπος, Λεϊμονής (35’ λ.τρ. Κοπάνας), Απ. Λάμπος, Κ. Κόρκος, Ακριβούσης, Σούδης, Μαλλιαρός, Εράλντο, Σιαμανίκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις