Ασταμάτητη η Ακρόπολη… “υπέταξε” και τον Πύρασο

Ασταμάτητη η Ακρόπολη συνεχίζει το νικηφόρο σερί της,  επικρατώντας στην τελευταία αναμέτρηση επί του Πυράσου στο Σέσκλο με 2-1. Συνολικά έξι νίκες μετράει η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή στις ισάριθμες φετινές υποχρεώσεις της για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν λιγοστές και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν από πάρα πολύ νωρίς,  αφού προηγήθηκαν μόλις στο 4’, ενώ “σφράγισαν” τη νίκη τους με γκολ που επετεύχθη στο δεύτερο μέρος.

Σημαντικό  στοιχείο η αντίδραση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι, μετά την ισοφάριση του Πυράσου,  πού προήλθε από ένα “ κρύο” γκολ, από ατομικό λάθος, ελάχιστα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Για τον Πύρασο  η εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή,  με τους φιλοξενούμενους να είναι ανταγωνιστικοί, κυρίως, στο πρώτο 45λεπτο.

Το σκορ άνοιξε στο 4’ από ασίστ του Χάνου στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Μαυρίδη.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (42’),  σε ένα γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα Σταμέλο, αυτός έχασε το κοντρόλ με αποτέλεσμα να κλέψει την μπάλα ο Νούσιας και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 67’ ο Αντωνίου έκανε προσωπική ενέργεια, “ρόλαρε”  με υπέροχο τρόπο στον αντίπαλο στόπερ και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Τσιλίγκου.

Στα “highlights” της αναμέτρησης η φάση του 20ου λεπτού, όταν ο Μίλτος έχει περάσει τον αντίπαλο στόπερ,  έχει ξεφύγει και από τον τερματοφύλακα Ταιλίγκο έπεσε στο έδαφος για να τον ανακόψει και την ώρα που ετοιμάζεται να σκοράρει, η μπάλα βρίσκει σε λακούβα με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε ο μεσοεπιθετικός της Ακρόπολης, να φύγει πολλά μέτρα άουτ,  την ώρα που όλος ο πάγκος είχε πεταχτεί όρθιος για να πανηγυρίσει το διαφαινόμενο γκολ.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Τσούτσας, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας, Χάνος, Κατής (75’ Τσαπέρος), Μαυρίδης (58’ Στ. Αξιώτης), Μερμίγγης, Μίλτος (70’ Παγώνης), Ν. Αντωνίου (85’ Κουτλούμπασης)

ΠΥΡΑΣΟΣ:  Τσιλίγκος, Τσάμης, Στεργίου (46’ Ζαχαράκης), Γκίνης, Σταντζούρης, Τσορμπατζής, Κάρρος, Γιοβάνης, Νούσιας, Μπαρμπούτας (75’ Παβλιώρας), Τζίκας

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις