Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός, για την έκπληξη ο Θησέας (pregame)

Στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Θησέα αγωνίζεται σήμερα Κυριακή στις 16.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, την τέταρτη συνεχόμενη, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου. Από την άλλη ο Θησέας αναμένεται να αγωνιστεί με πάθος, με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Για τον Ολυμπιακό αυτό είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι εκτός έδρας, παρότι μέχρι στιγμής η ομάδα αναγκάστηκε να παίξει μόλις ένα ματς στο Πανθεσσαλικό, καθώς η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό διεξήχθη, ως γνωστόν, στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό.

Το Βολώτικο συγκρότημα αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα και σε καμία περίπτωση οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δεν θεωρούν πως το ματς θα είναι εύκολο, αν οι ίδιοι δεν φροντίσουν να πάρουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα.

Ο Περικλής Αμανατίδης γνωρίζει πως η ομάδα του είναι σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική από τον Θησέα, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αν οι παίκτες του δεν δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.

Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται, σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πιερικό. Ο Γιακουμής θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σάββας και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Οικονομόπουλος και Λεάντρο. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ναζίμ και ένας εκ των Ρόκα, Κόλα. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ζγκούρι και Σερτζίνιο, με τον Λώττα να αναλαμβάνει το ρόλο του οργανωτή, πίσω από τον Φλίγκο, ο οποίος θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στην επίθεση.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Πορής, Παπουτσογιαννόπουλος,Νόνης, Παπαϊωάννου, Σκοπελίτης και Ευθυμιάδης.

Ο Βασίλης Σαχινίδης δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς εδώ και μία εβδομάδα αντιμετωπίζει μία φλεγμονή στον γόνατο, η οποία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ματς τον Πιερικό. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο ανέτοιμος Αντώνης Καμπλιώνης και οι νεαροί Καναβός και Πατσής.

Για την έκπληξη ο Θησέας
Στον Θησέα γνωρίζουν πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα κάνει την προσπάθειά της να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την επιθετική δραστηριότητα των “ερυθρολεύκων” και αν μπορεί να κάνει την έκπλήξη.

Ο Αποστόλη Σφάκας επιστρέφει καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. «Νοκ άουτ» είναι οι Υφαντής, Γαρυφάλλου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Οικονόμου και Γαλανόπουλου.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Κουτσιρίμπας, Κεφαλάς, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Αγγελής, Παναγιώτου, Δημητριάδης, Πέτσης, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης, Ζάχος, Κακάλιας, Βλάχος, Φραγκογιάννης, Παπαϊωάννου, Σφάκας και Διαμαντόπουλος.

Το στάδιο του Βελεστίνου αναμένεται να κατακλυστεί από φιλάθλους. Στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού θα δοθούν από τη διοίκηση του Θησέα 100 εισιτήρια με μειωμένη τιμή, σήμερα ημέρα του αγώνα έξω από τα εκδοτήρια του σταδίου Βελεστίνου, τα οποία θα διατεθούν από τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού.

Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 ευρώ, οι γυναίκες που θα θελήσουν να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς θα πληρώσουν 5 ευρώ εισιτήριο, ενώ η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Σφυρίζει” ο Πολυχρόνης
Την σημερινή αναμέτρηση στο Βελεστίνο θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Γιώργο Σαλτσίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο Πολυχόνης είναι στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής από την περίοδο 2017-17. Συνολικά έχει διευθύνει 16 παιχνίδια, ενώ το φετινό είναι το δεύτερο. Να τονίσουμε, πως ποτέ στο παρελθόν ο Κατερινιώτης διαιτητής δεν έχει «σφυρίξει» σε παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις