Σ. Αρσένος: Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου

Δύο αήττητες ομάδες, Αλμυρός και ΑΟ Σελλάνων αναμετρώνται σήμερα στις 4 το απόγευμα στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” με τον ΓΣΑ να θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στο “τρίποντο”. Ο προπονητής των “κυανολεύκων”, Στέλιος Αρσένος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” τόνισε για το παιχνίδι: «Προερχόμαστε από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που κατ’ εμέ ήταν άδικη, τόσο για τις ευκαιρίες που απωλέσαμε, όσο και για το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε με ανύπαρκτο πέναλτι.

Όμως, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πλέον μας απασχολεί μόνο αυτό με τον Α.Ο. Σελλάνων, που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και αθλητική ομάδα, όπως έχει φανεί με την πορεία που έχει διαγράψει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Και μόνο το γεγονός ότι έκοψε βαθμούς από τη Νίκη, δείχνει πως πρόκειται για ένα αξιόλογο σύνολο.

Ωστόσο, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του Γυμναστικού. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν είμαστε σοβαροί και ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό μας πλάνο. Φυσικά, καλό θα ήταν να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μας γύρισε την πλάτη σε πολλές περιπτώσεις. Ελπίζω τώρα να βρεθεί στη δική μας πλευρά».