Σερί νικών για Σαρακηνό…  που ήταν ανώτερος της Σκιάθου

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του κατάφερε ο Σαρακηνός στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στο βοηθητικό του ΕΑΚ επί της Σκιάθου με 6-1, που έδωσε το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο (την προηγούμενη Κυριακή αντιμετώπισε τον Πύρασο).

Ως πλασματικό,  για την έκταση του σκορ,  χαρακτήρισαν και οι δύο προπονητές το τελικό αποτέλεσμα,  ωστόσο δεδομένη ήταν η ανωτερότητα του Σαρακηνού, ο οποίος ευτύχησε αν προηγηθεί γρήγορα στο παιχνίδι, μετά το 4-1 χαλάρωσε αδικαιολόγητα  κι έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του, τις οποίες όμως οι ποδοσφαιριστές της νησιώτικης ομάδας δεν μετέτρεψαν σε γκολ.

Αξιοσημείωτη και η ευστοχία των ποδοσφαιριστών του Σαρακηνού οι οποίοι σχεδόν με απόλυτα ποσοστά μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του  σκορ, αυτό άνοιξε από νωρίς, όταν στο 14’ από εκτέλεση κόρνερ του Αναστασίου με κεφαλιά του Μοράλες έγινε το 1-0,  για να έχουμε στο 22’ το 2-0, πάλι από στημένη μπάλα, αυτή τη φορά με τον Θάνο να εκτελεί φάουλ στο πρώτο δοκάρι εκεί όπου ο Καλαμάτας με κεφαλιά έκανε το γκολ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (23’) οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, όταν ο Χισάι εκμεταλλεύτηκε “τσαφ” στην άμυνα του Σαρακηνού, έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46΄) ο Θάνος έκανε άλλη μία ασίστ, με κάθετη μπαλιά, βγάζοντας σε θέση τετ-α-τετ τον Μόσιο, που πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πριν πλασάρει,  κάνοντας το 3-1.

Στο 50’ έχουμε το 4-1 με σκόρερ τον  Σιώμο,  μετά από ασίστ του προηγούμενου σκόρερ (Μόσιου),  στο 80ο λεπτό ο Σιγαλάκος κέρδισε πέναλτι το οποίο και ο Σιώμος μετέτρεψε σε γκολ εκτελώντας εύστοχα και γράφοντας το 5-1,  για να έχουμε στο 89’ το τελικό 6-1, όταν οι γηπεδούχοι έφυγαν σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Λάιος έβγαλε την μπαλιά στον Αναστασίου, ο οποίος έκανε μία κούρσα και μπαίνοντας στην περιοχή της Σκιάθου πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση, γράφοντας τον επίλογο στη νίκη του Σαρακηνού επί της Σκιάθου.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Αναστασίου, Η. Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής (58΄Λάιος), Ασλάνογλου (73’ Σιγαλάκος), Καλαμάτας  (68’ Μαστακούλης),Σιώμος, Μόσιος, Θάνος (63’ Β. Ρακής)

ΣΚΙΑΘΟΣ:  Νικολαΐδης, Δ. Γκιαουρακης, Νασιάκος (60’ Πρέγκου), Κουτσογιάννης, Τουρναβίτης, Σταμέλος, Τάσσος, Αλικά (75’ Βεργίνης) Χισάι, Μπάμπα (50’ Μανωλιός), Γ. Γεράκης (50 Ντ. Πρίφτη).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις